پنجشنبه ۴ آبان ۱۴۰۲ – ۹:۲۷
دلار آمریکا مهمترین ارز بازار فارکس است. تقریبا همه چیز در دنیای فارکس با دلار آمریکا قیمت گذاری می شود. به همین دلیل آگاهی از دلار آمریکا می تواند به معامله گران بازار های مالی به خصوص بازار فارکس کمک زیادی کند. شاخص دلار آمریکا، ارزش دلار در برابر سبدی از ارز ها را نشان می دهد. ارز های حاضر در شاخص دلار آمریکا عبارتند از یورو، ین ژاپن، پوند انگلیس، دلار کانادا، کرون سوئد و فرانک سوئیس.
تحلیل های پرایس اکشن دلار آمریکا
تحلیل پرایس اکشن شاخص دلار _ ۴ آبان
در نمودار چهارساعته شاخص دلار آمریکا، روند بازار متمایل به صعودی است. انتظار می رود که شاخص دلار در ادامه بازگشت مثبت اخیر به مقاومت اول برسد.
سطوح کلیدی
حمایت اول در نرخ ۱۰۶٫۰۲ واحدی است که احتمال بازگشت مثبت بازار از این نرخ وجود دارد. حمایت دوم در ۱۰۵.۳۸ قرار گرفته است.
مقاومت اول در ۱۰۶.۷۲ شکل گرفته است که مانع از ادامه حرکات صعودی شده است. نرخ ۱۰۷٫۳۷ نشان دهنده مقاومت دوم است که با سطح فیبوناچی انطباق خوبی دارد.
تحلیل پرایس اکشن شاخص دلار آمریکا – ۳ آبان
در نمودار چهارساعته شاخص دلار آمریکا، مومنتوم نزولی در حال افزایش است و انتظار می رود که بازار از حمایت میانی عبور کند و به حمایت اول برسد.
سطوح کلیدی
حمایت میانی در ۱۰۶٫۰۲ واحدی قرار گرفته که محل خوبی برای بازگشت مثبت بازار است و خریداران می توانند از اطراف این نرخ وارد بازار شوند. حمایت اول در ۱۰۵٫۳۸ واحدی است و سطح کلیدی قوی به شمار می رود.
اولین مقاومت در ۱۰۶٫۷۲ واحدی تشکیل شده است. مقاومت دوم بازار در نرخ ۱۰۷٫۳۷ واحدی است و می تواند حرکات صعودی را محدود کند.
تحلیل پرایس اکشن شاخص دلار آمریکا – ۲ آبان
نمودار چهارساعته شاخص دلار آمریکا نشانگر روند نزولی است. انتظار می رود که بازار در ادامه حرکت نزولی به حمایت اول برسد.
سطوح کلیدی
حمایت اول در ۱۰۵٫۳۸ واحدی است که سطح تکنیکالی قوی به شمار می رود. حمایت دوم در ۱۰۴٫۴۲ تشکیل شده است.
مقاومت اول بازار در ۱۰۶٫۱۵ قرار گرفته است که می تواند حرکات صعودی را محدود کند. نرخ ۱۰۶٫۷۵ نشان دهنده مقاومت دوم است.
تحلیل پرایس اکشن شاخص دلار آمریکا – ۱ آبان
در نمودار روزانه شاخص دلار آمریکا، قیمت بالای ابر ایچیموکو قرار دارد و روند بازار صعودی است. انتظار می رود که شاخص دلار در ادامه بازگشت مثبت از حمایت اول به مقاومت اول برسد.
سطوح کلیدی
حمایت اول در ۱۰۵٫۵۸ واحدی است که با اصلاح ۲۳٫۶ درصد فیبوناچی انطباق خوبی دارد. حمایت دوم بازار در ۱۰۴٫۳۹ قرار گرفته است.
اولین مقاومت در ۱۰۷٫۶۵ واحدی است که این نرخ می تواند حرکات صعودی شاخص دلار را محدود کند و سطح تکنیکالی قوی به شمار می رود.
تحلیل پرایس اکشن شاخص دلار آمریکا – ۲۸ مهر
در نمودار چهارساعته شاخص دلار آمریکا روند بازار متمایل به خنثی است و بازار بین حمایت اول و مقاومت اول نوسان می کند. با این حال در اندیکاتور RSI واگرایی صعودی دیده می شود و احتمال حرکت بازار تا مقاومت اول وجود دارد.
سطوح کلیدی
حمایت اول در ۱۰۶٫۰۳ قرار گرفته است. حمایت دوم در ۱۰۵٫۵۹ تشکیل شده است و احتمال جهش بازار از این نرخ وجود دارد.
مقاومت اول در ۱۰۶٫۷۸ واحدی است و می تواند حرکات صعودی را محدود کند. دومین مقاومت در ۱۰۷٫۳۶ شکل گرفته است.
source