به گزارش جام جم آنلاین،محمد کرمی شامگاه پنجشنبه در نشست صمیمی با وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و معاونان وی و مجمع نمایندگان و مسوولان سیستان وبلوچستان اظهار کرد: این استان به دلیل زیرساختهای خوبی که در دانشگاه های علوم پزشکی دارد میزان تمایل غیرایرانیان برای حضور در این استان را افزایش داده و بسیاری از کشورهای همسایه از جمله عمان و پاکستان علاقه مند هستند تا به منظور انجام امور درمانی خود به سیستان وبلوچستان سفر کنند.
وی افزود: فعالسازی گردشگری سلامت در سیستان و بلوچستان میتواند علاوه بر جذب گردشگر سلامت به توسعه و تقویت زیرساختهای این استان کمک کند.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: گردشگری سلامت یک ظرفیت بالقوه است اما برای توسعه آن باید زیرساختهای زمینی، هوایی و ریلی استان را تقویت کنیم که این مهم نیز نیازمند عزم ملی، وفاق و همدلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رایزنی های همه جانبه آنان با مسوولان ارشد است.
اعتبار ویژهای برای مرمت آثار و ابنیههای تاریخی حوزه سراوان اختصاص داده شود
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: خوشبختانه وزیر میراثفرهنگی متعهد شده بود که پس از انتخاب در این جایگاه اولین مقصد سفرهای استانیاش سیستان و بلوچستان باشد که خوشبختانه به قول خود عمل کرد و جای قدردانی دارد.
محمدنور دهانی بیان کرد: سیستان وبلوچستان قدمت بالایی داشته و یک استان تاریخی است که باید به طور ویژه مدنظر قرار بگیرد.
وی ادامه داد: با وجود تمامی ظرفیتهایی که حوزه انتخابیه سراوان دارد اما هنوز از نگاههای ملی کم بهره است و انتظار داریم تا اعتبارات ویژهای برای مرمت آثار و ابنیههای تاریخی حوزه سراوان اختصاص داده شود.
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ادارهکل میراثفرهنگی سیستان و بلوچستان را میتوان مظلومترین دستگاه اجرایی استان دانست که به لحاظ ساختار نیروی انسانی و اعتبارات در وضعیت خوبی قرار ندارد و از وزیر میراثفرهنگی مطالبه جذب نیروهای جوان و تحصیلکرده در این ادارهکل و افزایش سهمیه استخدامی را داریم.
source