حدود دو هفته پیش وزارت امور داخلی شهر هامبورگ در بیانیهای از اخراج مفتح خبر داد و اعلام کرد که به وی اطلاع داده شده که تا ۱۱ سپتامبر (۲۱ شهریور ماه) فرصت دارد که خاک آلمان را ترک کند و یا در غیر اینصورت اخراج خواهد شد.
خبرگزاری آلمانی دویچهوله گزارش کرد، درست ۴۸ ساعت مانده به ضربالاجل دولت آلمان، رئیس مرکز اسلامی هامبورگ علیه حکم ارائه شده به دادگاه اداری هامبورگ شکایت کرد که درخواست وی رد شد.
پیش از این سخنگوی دادگاه هامبورگ گفته بود که درخواست مفتح تأثیری بر مهلت خروج او از خاک آلمان نخواهد داشت.
مفتح از تابستان ۲۰۱۸ بعنوان رئیس مرکز اسلامی هامبورگ فعالیت داشت.
اوایل مردادماه، وزیر کشور آلمان نانسی فایزر ضمن اعلام خبر تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ ادعا کرد ««امروز ما مرکز اسلامی آلمان را تعطیل کردیم که ایدئولوژی اسلامگرا و دیکتاتوری را تبلیغ میکرد.»
اقدام پلیس آلمان در بستن تعدادی از مراکز اسلامی در این کشور با واکنش ایران مواجه شد و در همین ارتباط سفیر این کشور در تهران روز چهارشنبه سوم مرداد ماه به وزارت امور خارجه احضار و ضمن محکوم کردن این اقدام خصمانه، در مورد پیامدهای اینگونه اقدامات مخرب به دولت آلمان هشدار داده شد.
در همین خصوص علی باقری در تماس تلفنی با وزیر خارجه آلمان ضمن ابراز نارضایتی از اقدام اخیر صورت گرفته و همچنین محکومیت شدید آن، تصریح کرد: تعطیلی مراکز اسلامی در آلمان یک اقدام کاملا سیاسی و در راستای اسلامستیزی و نیز تامین منافع رژیم صهیونیستی است و دولت آلمان باید تبعات آن را بپذیرد.
source