به گزارش خبرنگار مهر، دهمین دوره رقابت های جام جهانی فوتسال در حالی از ۲۴ شهریور به میزبانی ازبکستان آغاز شده است که در تاریخ این رقابت ها برخی بازی ها به دلیل گل های زیادی که در آن رد و بدل شده در یادها مانده است.

پرگل ترین دیدار در تاریخ این بازی ها مربوط به جام جهانی ۲۰۰۸ برزیل است که تیم ملی فوتسال روسیه به مصاف جزایر سلیمان رفت و با نتیجه ۳۱ بر ۲ به برتری رسید تا پرگل ترین بازی تاریخ با ۳۳ گل رقم بخورد.

در جام جهانی ۲۰۰۰ گواتمالا، تیم ملی فوتسال برزیل به مصاف گواتمالا رفت و با نتیجه ۲۹ بر ۲ پیروز شد. در این دیدار فالکائو ۶ گل برای تیمش به ثمر رساند.

سومین بازی پرگل مربوط به جام جهانی ۲۰۰۸ برزیل است که تیم ملی برزیل و جزایر سلیمان به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری ۲۱ بر صفر برزیل خاتمه پیدا کرد.

در جام جهانی ۲۰۱۶ کلمبیا، تیم ملی فوتسال آذربایجان با نتیجه ۱۳ بر ۸ تایلند را مغلوب کرد تا این دیدار با ۲۱ گل چهارمین بازی پر گل تاریخ جام جهانی لقب بگیرد.

پنجمین بازی پرگل مربوط به دیدار تیم های برزیل و کوبا در جام جهانی ۲۰۱۶ اسپانیا است که برزیل با ۱۸ گل از سد حریف خود گذشت.

برزیل در جام جهانی ۲۰۱۶ کلمبیا با نتیجه ۱۵ بر ۳ موزامبیک را در هم کوبید و ششمین بازی پرگل را رقم زد.

هفتمین بازی پرگل جام جهانی مربوط به دیدار تیم های ملی فوتسال ایران و ازبکستان در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۱ لیتوانی است که با برتری ۹ بر ۸ به سود ملی پوشان کشورمان به پایان رسید. در این دیدار سعید احمد عباسی (۳)، علی حسن زاده (۲)، مهدی جاوید (۲)، مسلم اولادقباد و فرهاد توکلی گل های ایران را به ثمر رساندند.

در هشتمین بازی پرگل هم تیم ملی فوتسال ایران حضور داشت و در جام جهانی ۱۹۹۲ هنگ کنگ با نتیجه ۱۰ بر ۶ از سد پاراگوئه عبور کرد. سعید رجبی شیرازی (۳)، محسن گروسی (۲)، مجید صالح (۲)، اکبر یوسفی (۲) و صادق ورمزیار گلزنان ایران در این مسابقه بودند.

در جام جهانی ۲۰۰۰ گواتمالا تیم ملی برزیل موفق شد با نتیجه ۱۲ بر ۴ مصر را از پیش رو بردارد تا نهمین بازی پرگل را به نام خود ثبت کند.

در جام جهانی ۲۰۱۲ تایلند تیم ملی فوتسال روسیه با نتیجه ۱۶ بر صفر جزایر سلیمان را در هم کوبید و در همین دوره برزیل با همین نتیجه پاناما را مغلوب کرد.

در سال ۱۹۹۲ هم برزیلی ها موفق شدند با نتیجه ۱۵ بر یک از سد کاستاریکا عبور کنند.

پرگل ترین بازی ها به شرح زیر است:

۳۳ گل – روسیه ۳۱-۲ جزایر سلیمان (۲۰۰۸)
۳۱ گل – گواتمالا ۲-۲۹ برزیل (۲۰۰۰)
۲۱ گل – جزایر سلیمان صفر -۲۱ برزیل (۲۰۰۸)
۲۱ گل – تایلند ۸-۱۳ آذربایجان (۲۰۱۶)
۱۸ گل – کوبا صفر – ۱۸ برزیل (۱۹۹۶)
۱۸ گل – برزیل ۱۵-۳ موزامبیک (۲۰۱۶)
۱۷ گل – ازبکستان ۸-۹ ایران (۲۰۲۱)
۱۶ گل – ایران ۱۰-۶ پاراگوئه (۱۹۹۲)
۱۶ گل – برزیل ۱۲-۴ مصر (۲۰۰۰)
۱۶ گل – روسیه ۱۶-صفر جزایر سلیمان (۲۰۱۲)
۱۶ گل – برزیل ۱۶-صفر پاناما (۲۰۱۲)
۱۶ گل – برزیل ۱۵-یک کاستاریکا (۱۹۹۲)

source

توسط spideh.ir