به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، بهنام نظری عصر امروز _دوشنبه بیست و ششم شهریور_ در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در اراک اظهار کرد: دولت تنها نقش تسهیل‌گری و گره‌گشایی از موانع تولید بخش خصوصی را دارد.

وی افزود: کسانی که در عرصه اقتصاد و پیشرفت اقتصادی فعالند، جهادگر و کارگران هم سربازان جبهه تولید هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: جلوگیری از قاچاق کالا ضروری است چرا که به رونق تولید داخل کمک می‌کند و بر این اساس از ابتدای امسال تاکنون در استان مرکزی دو هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال کالای قاچاق کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه هر مبارزه‌ای در این مسیر انجام شود، کمک به رونق تولید است، خاطر نشان کرد: میدان فعالیت اقتصادی به نوعی جبهه مجاهدت است و دشمنان ما با ایجاد تحریم‌های ظالمانه به‌دنبال زمین زدن ایران و از کار انداختن چرخه تولید کشور هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی اضافه کرد: مبارزه با قاچاق کالا دستور رهبر معظم انقلاب است و دستگاه‌هایی که در این زمینه کوتاهی می‌کنند به ستاد مرکزی معرفی می‌شوند.

نظری با اشاره به اینکه برای مبارزه با کالای قاچاق شهدای زیادی در کشور و استان مرکزی تقدیم شده است، گفت: این مهم وظایف همه دستگاه را در این مسیر سنگین‌تر کرده است، در امر مبارزه با قاچاق کالا توفیقات خوبی به دست آمده و باید تلاش شود تا این مهم افزایش پیدا کند.

وی تصریح کرد: در مبارزه با کالای قاچاق و ارز استان مرکزی در همه ارکان مجاهدانه تلاش می‌کند اما این مهم مبارزه جدی و مؤثر و هم‌افزایی بین تمام استان‌ها را می‌طلبد زیرا مبارزه با قاچاق کالا منحصر به نیروی انتظامی، تعزیرات و دستگاه قضائی نیست و همه دستگاه‌های مسئول باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

افزایش ۳۰ درصدی کشفیات کالای قاچاق

محمدعقیل سلگی رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی هم از افزایش ۳۰ درصدی کشفیات کالای قاچاق نسبت به مدت مشابه خبر داد و اظهار کرد: شهرستان ساوه با ۲۲ درصد کشفیات کالای قاچاق، رتبه نخست استان را دارد.

وی افزود: امسال دو هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در این استان کشف و ضبط شده است.

میزان صادرات مشتقات نفتی استان مرکزی به ۱۱۰ میلیون دلار رسید

روح‌الله غلامی مدیرکل گمرکات استان مرکزی هم اظهار کرد: میزان صادرات مشتقات نفتی این استان در پنج ماه نخست سال جاری به حدود ۲۳۲ هزار تن به ارزش ۱۱۰ میلیون دلار رسید.

وی افزود: از این میزان ۸۱ هزار تن به ارزش ۴۷ میلیون دلار مربوط به شهرستان ساوه و در این مدت از استان مرکزی، ۱۹۳ هزار تن گاز مایع به ارزش ۸۸ میلیون دلار صادر شده است.

مدیرکل گمرکات استان مرکزی با بیان اینکه در ساوه ۵۲ شرکت در زمینه مشتقات نفتی فعالیت دارد، گفت: در پنج ماهه نخست امسال در استان ۱۰ فقره پرونده قاچاق مشتقات نفتی تشکیل شده که بیشتر آن‌ها در ساوه کشف شده است.

source

توسط spideh.ir