در همایش عهد یاران مطرح شد؛
سردار حسن زاده در همایش عهد یاران که با حضور گسترده بسیجیان برگزار شد خاطراتی از شهید سردار نیلفروشان را مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، همایش بزرگ عهد یاران صبح امروز با حضور سردار حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص)استان تهران، علیرضا زاکانی شهردار تهران و خانواده شهدا در سالن همایشهای میلاد برگزار شد.
بر اساس این گزارش، سردار حسن زاده در این مراسم ضمن یادی از سردار شهید نیلفروشان اظهار داشت: کمتر فردی دیدم در مواجهه با همه صمیمی برخورد و رفتار کند، تبحر شهید نیلفروشان در موضوعات عملیاتی و نظامی بی بدیل بود. شاید فرد کمتر شناخته شدهای در نظر عامه مردم بود اما از فرماندهان اثرگذار در دقاع مقدس و پس از آن حتی در لبنان بود و سید حسن نصرالله او را به اسم کوچک میشناخت و در ماموریت آخر با تاکید شخص سید حسن نصرالله به لبنان رفت، هربار ایشان را می دیدم به ایشان میگفتم «شهید میشوی».
وی در ادامه با بیان اینکه به شهید نیلفروشان گفتم تشییع ویژه برای شما تدارک خواهیم دید، افزود: تا سه روز پیش که کشف پیکر قطعی شد به این نتیجه رسیدم زلالی روح او و شهادت برایش قطعی بود. پیش از این شهید نیلفروشان انگشتری هم به بنده هدیه داده بود اما تا روز شهادت ایشان به دست نکرده بودم.
سردار حسن زاده ضمن اشاره به حضور رهبری با صلابت چون امام خامنهای ، شهید نیلفروشان را از سربازان ایشان برشمرد.
جای سیدحسن و شهید نیلفروشان پر شدنی نیست
علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز در این مراسم اظهار داشت: ما میراث بزرگی را در دست داریمو یک رسالت اساسی.
شهردار تهران افزود: هرچه میگذرد کار سختتر میشودو این طبیعت نزدیک شدن به قله است، ظهر یکس از روزهای سال ۹۲ خدمت رهبر انقلاب رسیدیم، سردار ایزدی نگرانیهایی را در آن جلسه بیان کرد، حضرت آقا فرمودند: اولا شرایط شرایطی است که میتوان مقایسه کرد با پیش از انقلاب، بعد و دوران کنونی، آقا فرمودند قبل از انقلاب کار خیلی راحت بود. بعد از انقلاب کار سخت شد این سختی در جنگ به اوج خود رسید، ایشان همان جلسه بیان داشتند من اکثر شما را میشناسم و میدانم در جنگ چه کردید، سردار کوثری و فضلی هم در آن جمع حضور داشتند و بعد ادامه دادند جنگ و سختی آن در برابر شرایط کنونی هیچ است.
به گفته وی، آقا فرمودند آن زمان دوره جهاد اصغر و اکنون زمان جهاد اکبر است، این روایت فردی است که نایب امام زمان (عج) است و او برای ما روایت میکند، بشارت دادند قطع و یقین این انقلاب به پیروزی میرسد و فرمودند هرکسی دچار خستگی و انحراف شود بار انقلاب توسط جوانان ادامه می یابد.
زاکانی افزود: توفیق انقلاب تضمین شده است، رهبر انقلاب به ما فرمودند یک روزی اوایل انقلاب امام(ره) بیمار شدند مضطرب رفتم بیمارستان، امام وقتی در چهره من اضطراب را مشاهده کردند فرمودند نگران نباش دستی انقلاب را پیش میبرد، آقا هم پس از دوره ریاست جمهوری فرمودند: بارها این دست را لمس کردم.
وی ابراز داشت: دشمن قدرت رهبری دینی را فهم کرده و خود را مهیا کرده که در هر عرصهای به تقابل بپردازد، لذا جنایت میکند و مدرسه و بیمارستان را میزند، ولی اتفاقی نمیافتد، جای سیدحسن و شهید نیلفروشان پر شدنی نیست، این خونها جبهه حق را توانمندتر میکند و از کنار این خون هزاران عنصر مقاومت جوانه میزند، ما بر این باوریم که به سمت قله در حرکتیم از این رو گاهی ممکن است اکسیژن کم شود یا… ولی انسان زیر بهمن نمیماند و قله فتح شدنی است، سرعت تحولات افزایش یافته پس امادگی ما باید مطابق تحولات افزایش یابد. آقا فرمودند کثرت خواص اهل حق جان بر کف شرط ظهور است، این خواص بصیرت دارند، فهم زمانه و قدرت قیام دارند و خود میدان داری میکنند. بسیج و سپاه موتور محرک است که ساماندهی کسانی که در مدار حق حرکت میکنند را عهده دار است.
وی به مأموریتهای حساس سازمان بسیج برای ارتقای روند خدمترسانی به مردم در شهرداری تهران اشاره و اظهار کرد: به تعبیر رهبر انقلاب بسیج یعنی آمادگی برای حضور در همه میدانهایی که در آن از انسان طلب کار میکنند. مبتنی بر این سند ماموریتی، آمادگی بسیجیها باید بیشتر از قبل شده تا به سرعت تحولات بهتر بتوانیم شرایط را مدیریت کرده و نصاب خدمترسانی به شهروندان را ارتقا دهیم.
شهردار تهران در خاتمه تأکید کرد: برای حل مشکلات شهروندان تهرانی باید دست به دست هم دهیم. گرهگشایی از کار مردم نیازمند ایجاد تحول در مدیریت شهری است. مجموعه سازمان بسیج شهرداری تهران و کارکنان بسیجی شهرداری میتوانند پیشرانی این تحول را بر عهده گیرند.
حسنزاده، مسؤول سازمان بسیج شهرداری تهران طی سخنانی ضمن خیرمقدم به حضار و گرامیداشت شهدای صدر اسلام تاکنون، بهویژه شهدای جبهه مقاومت، سید مقاومت و یارانش که همگی سرباز امام زمان (عج) بودند، هدف از برگزاری این گردهمایی را «ایجاد مفاهیم عمومی از حرکت و مسیر سازمان» توصیف کرد و سپس به ارائه گزارشی از برنامههای راهبردی این سازمان در سال ۱۴۰۲ پرداخت.
تهیه و تدوین سند راهبردی سازمان بسیج شهرداری تهران
حسنزاده مسؤول سازمان بسیج شهرداری تهران «بازیابی و تقویت هویت بسیجی» را از اولویتهای برنامههای این سازمان برشمرد و گفت: پس از نیازسنجیهای اولیه، مشخص شد هویت نهاد مقدس بسیج که بناست پاکترین انسانها را گرد هم آورد، باید به حد اعلای خود برگردد؛ در نتیجه در گام اول تلاش کردیم بفهمیم داشتهها، ظرفیتها و گمشدههای ما در این سازمان کجاست.
وی از تهیه و تدوین سند راهبردی سازمان بسیج مستضعفین شهرداری تهران به عنوان عنصر مرکزی فعالیتهای آن خبر داد و افزود: این سند که امروز با حضور شهردار محترم تهران و فرماندهی سپاه تهران از آن رونمایی میشود، برنامهای منطبق بر منویات مقام معظم رهبری امام خامنهای (مدظلهالعالی) بوده که طی یکسال گذشته نیز بر مبنای آن عمل کردهایم و امروز نسخه نهاییشده آن ارائه خواهد شد.
مسؤول سازمان بسیج شهرداری تهران، سپس از بازنگری در منابع انسانی شهرداری در این سازمان سخن گفت و بیان کرد: هماکنون ۴۵۰۰ نفر از نخبگان و خبرگان بدنه شهرداری تهران از میان بسیجیان آن هستند که در مسؤولیتهای مهمی مشغول به فعالیتاند؛ شناسایی ظرفیتهای مختلف در بدنه نیروی انسانی با این هدف که هر مدیری که نیاز به تأمین نیروی انسانی داشت، به نیروهایی با عنوان بسیجی که دارای روحیه جهادی اند، دسترسی داشته باشد، از جمله اقدامات سازمان در سال گذشته بوده است.
وی با تأکید بر اندیشهورزی در فعالیتها ادامه داد: طرح نشاط و تعالی که پنجشنبه همین هفته، اختتامیه آن برگزار میشود، بر همین مبنا برای فرزندانمان به اجرا درآمده و با تکیه بر بسیجیمحوری برای تکتک بچهها پرونده تشکیل دادهایم؛ چراکه هر نفر برای ما مهم است و میخواهیم هر اتفاقی از ما ببینید، اتفاقی زیبا باشد.
به گفته حسنزاده، توانمندسازی مسؤولان با برگزاری چندین دوره آموزشی در مراکزی همچون مجموعه شهدا، گسترش مراکز بسیج و تولیدات فرهنگی و معنوی از دیگر اقدامات این سازمان در سال گذشته بوده است.
وی سپس به اولویتهای سازمان در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: ارتباط بیشتر بین سلسلهمراتب در بسیج و تقویت جلسات از مهمترین این برنامهها بوده است؛ از جمله طرح شهید اسداللهی که طی آن در یک ماه، ۲۸۶ حوزه ما وضعیت سنجی شدند و این طرح با همین هدف ادامه خواهد داشت.
مسؤول سازمان بسیج شهرداری تهران، با اشاره تقویت مراکز تابعه بسیج افزود: خانههای فرهنگی، هنری نظیر خانه شاعران، خانه مداحان، خانه عکاسان با حضور ۱۷۰ عکاس از بدنه شهرداری در مدت اخیر افتتاح شده؛ همچنین موکب علی بن موسیالرضا (ع) که در پیادهروی اربعین برپا میشود، قرار است به عنوان مرکزی فرهنگی همه سال فعال باشد.
source