به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ جلسه انعقاد تفاهم بین فدراسیون وزنه برداری و وزارت آموزش و پرورش در محل این فدراسیون برگزار شد. در این نشست صادق ستاریفر معاون وزیر آموزش پرورش، سجاد انوشیروانی، حسین رضازاده و بهداد سلیمی حضور داشتند.
ستاری: وزنهبرداری به مسابقات دانشآموزان افزوده میشود
ستاریفرد معاون وزیر ورزش آموزش و پرورش بیان کرد: بعد از مدت ها گفتوگو و بررسی راجع به نحوه همکاری امروز تفاهمنامه منعقد شد.
وی گفت: این تفاهمنامه چند محور جدی داشت از جمله اینکه مسابقات وزنهبرداری به جمع مسابقات آموزش و پرورش برگردد تا استعدادها شناسایی شوند. بیش از ۳۵ هزار معلم تربیت بدنی داریم و میتوانند به پشتوانه جدی برای ورزش قهرمانی کمک کنند.
معاون وزیر ادامه داد: آموزش و پرورش ظرفیت زیر ساختی دارد و هفت هزار فضای ورزشی داریم و با توجه به اهمیت وزنهبرداری و علاقه نوجوانان، این فضاها در اختیار وزنهبرداران مستعد و علاقهمند قرار میگیرند. تلاش میکنیم امکان حضور کمیتههای استعدادهای در مجموعه آموزش و پروروش فراهم شود تا پشتوانه جدی برای وزنهبرداری ساخته شود.
ستاری فرد همچنین گفت: حسین رضازاده، حسین توکلی، بهداد سلیمی و انوشیروانی محصول مسابقات دانش آموزی بودند. متاسفانه مدتی در این غفلت شد و باید بچهها از این مسیر عبور داده و رشد دهیم.
وی افزود: اگر به درستی عمل کنیم، در رشتههایی که ظرفیت قهرمانی و مدال آوری وجو دارد نسل سازی کنیم.
معاون وزیر تاکید کرد: وزنهبرداری به جمع مسابقات دانش آموزی اضافه میشود و امیدواریم منشا خیر شود. ما دانشآموزان زیادی داریم که مانند گنج هستند و هر فدراسیونی از این گنج استفاده کند، میتواند برای پشتوانهسازی استفاده کند.
انوشیروانی: محکوم به نسلسازی و پشتوانهسازی هستیم
سجاد انوشیروانی در حاشیه جلسه انعقاد تفاهمنامه بین فدراسیون وزنهبرداری و وزارت آموزش و پرورش، اظهار داشت: خدارا شاکرم که یک به یک برنامههایی که دنبال آن هستیم را محقق میکنیم. چندین ماه پیگیر این تفاهمنامه بودیم ظرفیتی با دستور وزیر آموزش و پرورش ایجاد شد و صادق ستاریفر معاون وزیر آموزش پرورش و علیرضا کریمیان مدیر کل آموزش و پرورش تهران پای کار آمدند. این تفاهمنامه بندهایی دارد که نسبت به تواناهایی متقابل دو طرف تنظیم شده است.
وی افزود: طی روزهای آینده کارگروهی را مشخص میکنیم تا پیگیر مفاد تفاهمنامه باشند و حتما اجرا میشود و به لطف خدا در سراسر کشور تاثیر شگرفی در توسعه و تعالی وزنهبرداری به خصوص ورزش دانشآموزی ایجاد خواهد داشت. فضاهای آموزش و پرورش با عقد این تفاهمنامه به طور کامل در اختیار هیاتهای استانی برای استعدادیابی قرار خواهند گرفت.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری عنوان کرد: انعقاد این تفاهمنامه نکات مهمی دارد از جمله اینکه ما به المپیاد دانشآموزی برگشتیم و رشته وزنهبرداری به این مسابقات اضافه شد. ردههای ۱۰ تا ۱۷ سال نونهالان و نوجوانان را در قالب مسابقات دانشآموزشی در آموزشگاهها با همکاری دو طرف برگزار میکنیم. همچنین فدراسیون کلاسهای آموزشی برای توانمندسازی دبیران ورزشی سراسر کشور برگزار میکند تا در کنار مربیان باتجربه در سالنها حضور یابند و در مدارس استعدادیاب باشند و از آنها برای استعدادیابی در فضای مدارس استفاده کنیم.
وی یادآور شد: محکوم به این هستیم تا برای همه ردههای سنی نسلسازی و پشتوانهسازی کنیم و حیات مدارس و خود مدارس مرکز این موضوع است. براساس این تفاهمنامه به مدارس دسترسی خواهیم داشت و تعهدات متقابل باعث خواهد شد تا به لحاظ استعدادیابی مشکلی نداشته باشیم و از نظر کمی و کیفی اقدامات ارزشمندی انجام دهیم.
انوشیروانی ادامه داد: در این جلسه توافق شد تا جشنواره استعدادیابی را که فدراسیون در ردههای ۱۰ تا ۱۲ سال از امسال در مناطق مختلف برگزار کرده از سال بعد و امسال با حمایت آموزش و پرورش برگزار کند که این موضوع نقطه عطفی برای شروع یک استعدادیابی خواهد بود.
انوشیروانی گفت: با توجه به این تفاهمنامه و با دستور وزیر آموزش و پرورش ۵ سالن طی مدت ۲ هفته در تهران آماده شد و خودمان قول تجهیز دادیم و بعد از تجهیز بلافاصله شروع به کار میکنیم. اگر تجهیز به خوبی از طرف ما انجام شود، سالنهای بیشتری در اختیار ما میگذارند. با توافقی که با علی جوادی مدیرکل ورزش استان تهران انجام شد دو سالن دیگر طی روزهای دیگر در اختیار ما میگذارند.
وی ادامه داد: در پایتخت از نظر زیرساخت مشکلات زیادی داریم و امیدوارم با اضافه شدن سالنها شاهد توسعه وزنهبرداری تهران باشیم. مقرر شد استانهایی با پتانسیل بالا را شناسایی و به آموزش و پرورش معرفی کنیم تا به آنها کمک کنند و حمایتهای لازم صورت پذیرد و زیرساخت ایجاد شود و امکانات و سالن را در اختیار آنها بگذارد تا فضای بیشتری برای پرورش استعدادها داشته باشیم.
253 258