به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در ابتلاء به سرطان دارد، به طوری که مصرف بعضی از مواد غذایی خطر ابتلاء به این بیماری را افزایش میدهد، به همین دلیل لازم است با این مواد غذایی آشنا شوید تا خطر ابتلاء به سرطان کاهش پیدا کند، در ادامه به بررسی بعضی از مواد غذایی میپردازیم:
شکر تصفیه شده
شکر تصفیه شده علاوه بر نقشی که در شیرین کردن غذاها دارد، خطر بروز سرطان را نیز افزایش میدهد، نتایج بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف بیش از حد شکر تصفیه شده ممکن است رشد سلولهای سرطانی در بدن را تسریع کند، بنابراین توصیه شده است مواد غذایی سالمتر را جایگزین شکر تصفیه شده کنید.
گوشت فراوری شده
با توجه به پژوهشهای انجام شده، مصرف گوشتهای فرآوری شده خطر ابتلاء به سرطان، به ویژه سرطان روده بزرگ، را افزایش میدهد، در فرآیند نگهداری این مواد غذایی از نیتراتها و نیتریتها استفاده میشود که ممکن است در بدن انسان به نیتروزامینهای مضر تبدیل شود، مصرف این ترکیبات با احتمال بالاتر ابتلاء به سرطان مرتبط است، بنابراین لازم است منابع پروتئینی سالمتر را جایگزین کنید.
غذاهای کنسروی
غذاهای کنسرو شده ممکن است حاوی یک ماده سرطانزا باشد که از پوشش درب قوطیها وارد مواد غذایی میشود و خطر ابتلاء به سرطان را افزایش میدهد.