به گزارش جامجمآنلاین از روابط عمومی فرمانداری تهران، احمدقیومی معاون استاندار و فرماندار تهران روز شنبه ۱۲ آبان ماه در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی تمرین توان افزایی دوره بقا در شرایط سخت دهیاران، با اشاره به اهمیت آمادگی در حوزه بحران اظهارکرد: آمادگی برای بحران ویژگیای است که در همه دنیا وجود دارد. یک تمرین بسیار ویژهای در تهران شکل گرفت تا ببینند آیا مدیران خود مجموعهها میتوانند خود را با شرایط وفق بدهند تا بتوانند بهدرستی راهبری خروج از بحران را انجام دهند؟
وی افزود: ۳روز دریک فضای کاملا عملیاتی، تمرینی صورت گرفت. کار ارزشمندی بود و همه تجارب بیانگوی یک مطلب است و آن آمادگی برای بحران و اهمیت راهبری در شرایط سخت. به موضوع بحران هم به لحاظ معنایی و هم به لحاظ عملکردی توجه میکنیم تا در صورت رخدادی بتوانیم آنرا در لحظات نخست اجرا کنیم.
فرماندارتهران عنوان کرد: ۵۰۰مخزن آب انجام شده در سال گذشته برای تامین آب شرب مردم پایتخت در شرایط حساس بحرانی است، تحت هر شرایط حساسی مدیران برای راهبری عملکردی باید آماده باشند و به این دلیل مانوری در خصوص وقوع فرضی یک حادثه، چون سیل و زلزله و شکل میگیرد.
وی تصریح کرد: اولین کسی که در مجموعه بخش فرماندهی را به عهده میگیرد دهیاران هستند، شاید کمتر کسی بداند شهر تهران ۳۳روستا دارد که جمعیتی را به خود اختصاص میدهند که البته برخی از این روستاها به دلیل شرایط گردشگری جمعیت پذیری بیشتری دارند که این کار را مهمتر میکند و اگر حوادث در آن روزهای پرجمعیت شکل بگیرد چگونه باید ساماندهی و مدیریت انجام شود.
معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: یک بخش مدیریت بحران، تجهیزات و امکانات است و در بخش دیگر اهمیت مدیریت است، این امکانات در ۳بخش تهران از سال گذشته تکمیل شده و کار ساخت سولههای بحران نیز همزمان با تجهیز ادوات آغاز شد و خیلی از این پروژهها تا ۲۲بهمن به مرحله افتتاح میرسد.
وی اذعان کرد: دلیل تجهیز روستاهای اطراف برای رفع چالشها در مواقع بحران است، زیرا پایتخت خود با چالش بزرگتری روبرو میشود و در همین راستا روستاها باید بتوانند چالش شکل گرفته خود را رفع کنند.
قیومی یادآور شد: با نگاه فرماندهی مدیریت بحران خود را بسنجید و ببینید چقدر آمادگی نجات بخش بودن برای مجموعه خود هستید تا بتوانید به مجموعه بزرگتر از حوزه مدیریت امدادرسانی کنید.
فرماندار تهران ابراز امیدواری کرد تا این تمرینها و مانورها بتواند در شرایط بحرانی خطاها را کمتر و آمادگی لازم را ایجاد و آسیبها را به صفر برساند.
source