به گزارش همشهری آنلاین، آذر سال ۱۴۰۲ مردی با مراجعه به پلیس آگاهی مدعی شد دلارهایش توسط چند سارق مسلح به سرقت رفته است.
سرقتهای سریالی دلار با ۱۲ شاکی
وی در تشریح ماجرا به مأموران گفت: چند روز قبل قصد فروش مقداری دلار داشتم که در فضای مجازی به سایتی برخوردم که ارزها را با مبلغی بیشتر از صرافیها میخرید. من هم با شماره تلفنشان تماس گرفتم و فردی که پاسخم را داد مدعی شد دلارهایم را با قیمت بیشتری میخرد. از او علتش را پرسیدم که گفت خودش یک صرافی شناخته شده دارد و چون در فضای مجازی مالیاتی پرداخت نمیکند، میتواند با قیمت بالاتری دلارها را خریداری کند.
وی ادامه داد: من هم قانع شدم و با او در حوالی میدان هفتم تیر قرار گذاشتم و با کیف حاوی دلارها به آنجا رفتم. چند دقیقهای از حضورم نگذشته بود که به یکباره مرد جوانی کیفم را قاپید. من او را گرفتم اما در همان لحظه دو مرد دیگر با قمه به سمتم حمله کردند و من از ترس جانم کیف را رها کردم و آنها هم متواری شدند.
دستگیری ۴ عضو باند زورگیری
با آغاز تحقیقات، دومین شکایت مشابه به پلیس رسید. این بار نیز مردی جوان قربانی سرقت به همان شیوه شده بود. با افزایش شاکیها به ۱۲ نفر فرضیه سریالی بودن سرقتها قوت گرفت. در این میان مأموران به بررسی تخصصی سایتی که سارقان از طریق آن اقدام به سرقت میکردند، پرداختند و سرانجام ۴ عضو این شبکه را ردیابی و بازداشت کردند.
۴ سارق پس از انتقال به پلیس آگاهی به سرقتها اعتراف کردند. در حالی که پرونده در مرحله رسیدگی بود، یکی از سارقان با گذاشتن وثیقه یک میلیارد تومانی توانست تا زمان رسیدگی به پرونده آزاد شود، اما وی قید وثیقهاش را زد و گریخت.
با تکمیل تحقیقات برای متهمان کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
رئیس دلارهای ما را هم دزدید
در ابتدای این جلسه همه شاکیهای پرونده درخواست اشد مجازات کردند.
پس از آن ۳ متهم حاضر در جلسه یک به یک به جایگاه رفتند و متهم متواری را به عنوان سردسته باند معرفی کردند و مدعی شدند از صفر تا صد سرقتها کار او بوده و آنها فقط او را همراهی میکردهاند.
یکی از سارقان به قضات گفت: بعد از سرقتها، سردسته ما همه دلارها را از ما هم دزدید و با خودش برد. بعد از اینکه او دلارها را برداشت و رفت، دیگر نه از او خبری داریم و نه نشانی.
در پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.