۱- خانوار‌های دارای املاک و مستغلات از جمله (باغ ویلا‌های مجلل و لوکس) با مجموع ارزش ریالی بالاتر از سیصد و پنجاه میلیارد (۰۰۰’۰۰۰’۰۰۰’۳۵۰ ریال)

۲. خانوار‌های دارای یک یا چند خودروی سواری یا وانت دو اتاق کابین دارای شماره انتظامی شخصی با مجموع ارزش سی میلیارد ریال

تبصره – برای خانوار‌های بیش از پنج نفر به ازای هر نفر افزایش مبلغ یکصد و بیست و پنج میلیون (۱۲۵، ۰۰۰، ۰۰۰) ریال به مبلغ مذکور در ردیف پنجم جدول فوق اضافه میشود.

۳. ایرانیان مقیم خارج از کشور بر اساس اعلام وزارت امور خارجه

۴. خانوار‌هایی که بیش از پنج سفر خارجی در بازه یک ساله دارند.

اما از کجا می توانیم به دهک بندی یارانه اعتراض کنیم؟

دهک بندی یارانه چیست؟

از لحاظ آماری دهک به معنای یک دهم جمعیت کل کشور و یک مفهوم نسبی و جمعیتی است. به عبارت دیگر دهک ۱۰ معدل ۱۰ درصد از جمعیت کشور خواهد بود که در مجموع و پس از ترکیب آیتم های وسع سنجی نسبت به مابقی جمعیت کشور وضعیت رفاهی بالاتری دارد.

لازم به ذکر است هر دهک از لحاظ جمعیتی همواره ثابت و به طور متوسط شامل ۸.۵ میلیون نفر است. بنابراین در صورتی که در هر مرحله از وسع سنجی افراد از دهک ۱۰ خارج شده و به دهک های پایین تر بروند، دقیقا معادل تعداد همان افراد از دهک های پایین تر به دهک ۱۰ اضافه می شوند.

روش های استعلام دهک بندی خانوار

افراد برای کسب از دهک خانوار خود می توانند از دو روش ذیل استفاده نمایند:

استعلام از طریق سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: متقاضیان می توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت دهک بندی خود به سامانه حمایت به نشانی https://hemayat.mcls.gov.ir / مراجعه کنند. با ورود به سامانه دهک بندی یارانه خانوار امکان بررسی و پیگیری واریز یارانه معیشتی برای افراد وجود دارد.

استعلام دهک خانوار از طریق شماره گویا: برای استفاده از این روش متقاضیان باید ابتدا با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند. سپس کد ملی سرپرست خانوار و شماره تلفن شان را وارد کنند. به این ترتیب می توانند از دهک خود مطلع شوند.

بر طبق اعلام وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی خانوارهایی که به دهک‌بندی خود اعتراض دارند می‌توانند با ثبت تغییرات درآمد، دارایی‌ها و شرایط ویژه خود در سامانه hemayat.mcls.gov.ir، درخواست بررسی مجدد دهک‌بندی خود را ارائه کنند.

۱. آدرس hemayat.mcls.gov.ir را در مرورگر خود وارد نمایید و گزینه «ورود به سامانه حمایت» را انتخاب کنید.

( توجه داشته باشید خدمات این سامانه برای سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است، در صورت نیاز به اصلاح ساختار خانوار از طریق دستورالعمل های سازمان هدفمندی و پلیس +۱۰ اقدام فرمایید.)

۲. در قسمت دوم وارد بخش احراز هویت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می شوید، گزینه کاربر حقیقی را انتخاب کرده، سپس کد ملی سرپرست خانوار را وارد نمایید و پس درج کد امنیتی بر روی گزینه ورود به سامانه کلیک کنید.

(توجه: ضروری است کد ملی وارد شده متعلق به سرپرست خانوار باشد.)

در صورتی که برای اولین بار به نسخه جدید سامانه مراجعه کرده اید، لازم است مراحل ثبت نام را طی کنید.

۳. در این بخش شما وارد پروفایل کاربری خود در سامانه حمایت شده اید و می توانید دهک رفاهی خانوار خود و وضعیت یارانه را مشاهده نمایید.

۴. در صورت تمایل به ثبت درخواست بازبینی دهک خانوار، بر روی دکمه درخواست بررسی کلیک کنید و مراحل ذیل را دنبال کنید.

 پس از تایید موافق نامه، فرایند ثبت درخواست برای شما آغاز می شود.

مرحله دوم : بررسی ساختار خانوار

( توجه: مرجع اطلاعات خانوار سازمان هدفمندی یارانه است، در صورت مشاهده مغایرت در اطلاعات اعضای خانوار خود، می بایست به همراه مدرک مورد نیاز که توسط سازمان هدفمندی یارانه ها اعلام شده و در وبگاه آن سازمان موجود است به دفاتر پلیس + ۱۰ یا سایر دستگاه های معرفی شده توسط آن سازمان معرفی نمایید. در صورت انجام فرایند فوق، اطلاعات خانوار در دوره دهک بندی بعدی بروزرسانی خواهد شد)

مرحله سوم : بررسی اطلاعات خودرو اعضای خانوار

مرحله چهارم: بررسی اطلاعات درآمد اعضای خانوار

کمتر از ۴ دقیقه،بین ۱۱۲ روش مهاجرت به کانادا، یک روش مناسب پیدا کن

تبلیغ

کمتر از ۴ دقیقه،بین ۱۱۲ روش مهاجرت به کانادا، یک روش مناسب پیدا کن

yn-ad

مرحله پنجم: بررسی اطلاعات بانکی اعضای خانوار

مرحله ششم: بررسی بیماری خاص یا معلولیت اعضای خانوار

مرحله هفتم: بررسی وضعیت فعالیت اعضای خانوار در بازار بورس

مرحله آخر : تایید تعهد نامه

در صورتی که مراحل درخواستی به درستی طی شده باشد، پیام زیر نمایش داده می شود، همچنین امکان پرینت رسید از طریق انتخاب گزینه چاپ وجود دارد.

source

توسط spideh