به گزارش خبرگزاری مهر، سعید فرامرزی اظهار کرد: یکی از راهکارهای مهم رفع ناترازی انرژی در کشور این است که به سمت گسترش و احداث نیروگاه‌های خورشیدی حرکت کنیم.

وی افزود: چند سال اخیر ناترازی برق در کشور، مشکلاتی برای خدمت رسانی به مشترکان خانگی، تجاری، صنعت و کشاورزی به وجود آورده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: قوانین مناسبی برای رفع ناترازی انرژی تصویب و با تعامل و همکاری بانک‌ها، تسهیلاتی پیش بینی شده است.

فرامرزی با اشاره به اجرای طرح جهاد روشنایی در استان مرکزی ادامه داد: با پیگیری مسئولان جهاد سازندگی شهرستان‌ها و ترویج فعالان حوزه کشاورزی، صنایع همچنین مشترکان خانگی، احداث نیروگاه‌های خورشیدی مورد توجه ویژه است تا در اسرع وقت بخشی از مشکل ناترازی برق حل شود.

۳۰۰ روز آفتابی بهترین ظرفیت برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی نیز اظهار کرد: قوانینی از جمله معافیت صنعت و کشاورزی از مدیریت بار با احداث نیروگاه به قدرت ۸۰ درصد دیماند مصرفی، مولدهای احداثی برای رعایت ماده ۱۶ دانش بنیان، نیروگاه‌های احداثی برای رعایت ۲۰ در صد مصرف ادارات، طرح‌های حمایتی، خرید تضمینی انرژی و یا ارائه در بورس سبز تصویب و اجرایی شده است.

محمود محمودی با اشاره به ناترازی برق افزود: اگر بخواهیم این کمبود را جبران کنیم باید بیست نیروگاه با ظرفیت نیروگاه شازند به کشور اضافه شود تا ناترازی را جبران کنیم.

وی گفت: اکنون در تمام دنیا ایجاد نیروگاه خورشیدی مورد توجه ویژه است و کشور ما با میانگین ۳۰۰ روز آفتابی بهترین ظرفیت را برای احداث این نیروگاه‌ها است.

source

توسط spideh.ir