رستمی در نشست خبری مطرح کرد؛
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها با اعلام آغاز نامنویسی برای اعزام عمره دانشگاهیان از امروز (۲۸ آبان ۱۴۰۳) تا ۷ آذر ۱۴۰۳، گفت: در آخرین دوره ثبتنام ۵۰۰ هزار دانشگاهی شرکت کردند که از این میان، به دلیل محدودیت سهمیهها، ۱۵ هزار نفر اعزام شدند و برای امسال ۴ هزار ظرفیت در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نشست خبری بیستمین دوره عمره دانشگاهیان صبح امروز (28 آبان ۱۴۰۳) با حضور حجتالاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها، در محل نهاد نمایندگی رهبری برگزار شد.
حجتالاسلام رستمی در ابتدای سخنان خود با عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، تصریح کرد: یکی از پر برکتترین و تاثیرگذارترین برنامهها در فضای دانشگاهی و نخبگانی، تشرفات جمعی به مکانهای مذهبی همچون عمره و زیارت امام رضا (ع) است که از بهترین برنامههای فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری به شمار میرود.
وی ادامه داد: حضور نخبگان دانشگاهی در چنین سفرهایی باعث فهم دقیقتری از معارف دینی و آشنایی با کشورهای مختلف و رسوم و اعتقادات سایر مسلمانان میشود. این برنامهها به دانشگاهیان این فرصت را میدهد که بهعنوان نمایندگان ارزشمندی از جامعه ایران، پیام جوامع اسلامی را به سایر نقاط جهان منتقل کنند.
حجتالاسلام رستمی در ادامه به مشکلات پیش آمده در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۸۸، قوانین عربستان مانع از حضور دانشجویان خانم همه دانشگاههای جهان در عتبات شد و در سال ۱۳۹۴ نیز به دلیل مشکلات ایجاد شده بین ایران و عراق، با محدودیتهایی در سفر به عتبات روبهرو بودیم. اما خوشبختانه اکنون این مشکلات حل شده است و به همین دلیل لازم است از نگاه مقام معظم رهبری و وزارت حج و زیارت تشکر کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها افزود: برای اولین بار در اردیبهشت ۱۴۰۳، دو گروه کاروان از نخبگان دانشگاهی به عمره اعزام شدند و این روند ادامه خواهد داشت.
وی با اعلام اینکه ثبتنام برای اعزام عمره از امروز آغاز میشود و تا ۷ آذر ۱۴۰۳ ادامه دارد، گفت: در آخرین دوره ثبتنام ۵۰۰ هزار دانشگاهی برای سفر عمره ثبتنام کردند که از میان آنها، به دلیل محدودیت سهمیهها، تنها ۱۵ هزار نفر اعزام شدند. امسال نیز ۴ هزار ظرفیت برای این سفر معنوی در نظر گرفته شده است.
حجتالاسلام رستمی در ادامه ضمن تشکر از وزرای علوم و بهداشت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولان برای اعطای تسهیلات به دانشجویان، اظهار کرد: کاروانهای دانشجویی علاوه بر بهرهمندی از برنامههای عمره، از برنامههای فرهنگی اختصاصی نیز بهرهمند خواهند شد. همچنین برگزاری برنامههای ویژه قبل، حین و پس از سفر در نظر داریم و امیدواریم این برنامهها تاثیر مثبتی در آینده جامعه، بهویژه در میان طلایهداران جامعه یعنی دانشگاهیان، داشته باشد.
وی در پایان افزود: دانشگاهها هیچ هزینهای برای اعزام دانشجویان به سفر عتبات پرداخت نمیکنند و تمام هزینهها توسط خود دانشجویان تأمین میشود. با این حال، نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در قالب تسهیلات، حمایتهای لازم را از دانشجویان خواهد داشت.
source