به گزارش خبرنگار روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، دکتر مهدی دژحسینی ،مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران ،هدف از سفر به اصفهان را استفاده از توانمندی و توانایی پالایشگاه اصفهان که به عنوان یک صنعت پیشرود در زمینه پترو پالایش است عنوان کرد و گفت: ما می خواهیم در زمینه طرح های پژوهشی که مد نظر شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی است گام های مثبت برداریم .

وی افزود: ما در زمینه پژوهش و فناوری، به دنبال توسعه نوآوری‌ها و ایجاد فناوری‌های جدید در صنعت پالایشگاه‌ها هستیم. 

دژ حسینی یکی از اولویت‌های پالایشگاه را استفاده از هیدروژن به عنوان سوخت پاک دانست که در حال حاضر در بسیاری از کشورهای پیشرفته مورد توجه قرار گرفته است و بیان کرد:  در این راستا، پالایشگاه اصفهان در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای توسعه فناوری‌های مربوط به هیدروژن و دیگر سوخت‌های پاک است، همچنین پالایشگاه اصفهان به دنبال استفاده از رباتیک، هوش مصنوعی و دیگر فناوری‌های نوین در فرآیندهای خود است تا بتواند به بالاترین سطح بهره‌وری و ایمنی دست یابد.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با اشاره به پروژه‌های بزرگ در دست اجرا در پالایشگاه اصفهان گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها، تولید سوخت مایع و نفت کوره برای تأمین نیاز نیروگاه‌ها و کشتی‌ها است، با توجه به چالش‌های موجود در تأمین سوخت و فشارهای تحمیل‌شده، این پروژه‌ها به منظور ارتقای کیفیت سوخت و بهبود بهره‌وری طراحی شده‌اند.

 دژحسینی افزود: همچنین، در کنار این اقدامات، توجه ویژه‌ای به مسائل زیست‌محیطی داریم تا با توجه به شرایط موجود، بتوانیم تأمین انرژی مورد نیاز را به روشی پایدارتر و بهینه‌تر انجام دهیم.

وی اضافه کرد: یکی از چالش‌هایی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، تطابق با استانداردهای معتبر جهانی است. در این راستا، شرکت‌های مختلفی در زمینه‌های حمل و نقل، تولید و صادرات، و همچنین در زنجیره‌های ارزش، فعالیت می‌کنند. این شرکت‌ها به دنبال ارتقای کیفیت و بهره‌وری در فرایندهای خود هستند.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ا یران با بیان اینکه در فاز اول پروژه، ما توانسته‌ایم حجم تولید را افزایش دهیم و به سمت تبدیل مواد اولیه به محصولات نهایی حرکت کنیم، گفت: عمده محصولات تولیدی، محصولات شیمیایی کوتاه‌ مدت هستند.

دژ حسینی خاطرنشان کرد: در فازهای بعدی، با توجه به نیاز بازار و مطالعات انجام شده، قصد داریم به سمت منابع پیشرفته و مواد جدیدتر حرکت کنیم.

وی عنوان کرد: یکی از چالش‌های اساسی در صنعت پالایش، نیاز به تحول دیجیتال و هوشمندسازی است. ما بر این باوریم که تحول دیجیتال می‌تواند فرآیندها را بهینه کرده و از وقوع مشکلات جلوگیری کند. در این راستا، پالایشگاه اصفهان در حال اجرای پروژه‌هایی در زمینه هوشمندسازی فرآیندها و استفاده از داده‌های کلان برای تحلیل و پیش‌بینی است. این اقدامات به ما کمک می‌کند تا بهترین تصمیمات را در لحظات بحرانی اتخاذ کنیم و عملکرد کلی پالایشگاه‌ها را بهبود بخشیم.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی عنوان کرد: تلاش ما این است که با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری با نهادهای علمی و تحقیقاتی، گام‌های مثبتی در جهت پیشرفت صنعت پالایشگاه‌ها و تأمین نیازهای انرژی کشور برداریم.

وی اضافه کرد. پالایشگاه اصفهان الگوی خوبی برای سایر پالایشگاه ها و صنایع نفت در زمینه مدیریت پروژه های فناوری و نوآوری است.

دژحسینی در پایان گفت: بر این باوریم که این پروژه‌ها نه‌تنها به صنعت پالایش کمک می‌کنند، بلکه می‌توانند کشور را در مسیر توسعه پایدار قرار دهند. ما با حمایت از پژوهش، فناوری‌های نوین، و همکاری با بخش‌های مختلف علمی، به دنبال ساخت آینده‌ای بهتر برای صنعت پالایشگاه‌ها و کشور عزیزمان هستیم.

همچنین رئیس پژوهش و فناوری هلدینگ پتروپالایش اصفهان، در این دیدار گفت:استراتژی‌های پالایشگاه‌ اصفهان بر اساس چشم‌انداز مشخص و برنامه‌ریزی دقیق برای افق‌های بلند مدت، نظیر سال‌های ۱۴۰۵ و ۱۴۱۰، تدوین شده است و به‌ طور جدی در حال پیگیری هستیم.

محسن مردادمند ، با بیان اینکه در حوزه پژوهش، ما به دنبال همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای انجام پروژه‌های مشترک هستیم گفت: پالایشگاه اصفهان در حال بررسی امکان راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تحقیقاتی با همکاری دانشگاه‌هاست تا از ظرفیت‌های علمی موجود بهره ‌برداری کنیم. این آزمایشگاه‌ها می‌توانند به عنوان مرجع علمی در صنعت پالایشگاه‌ها عمل کنند و به توسعه فناوری‌های جدید کمک کنند.

وی هدف از این پروژه‌ها را ارتقای کیفیت تولیدات، بهینه‌سازی فرآیندها، و افزایش بهره‌وری در صنعت پالایش دانست و تاکید کرد: ما به دنبال یافتن راهکارهایی برای کاهش تأثیرات زیست‌محیطی و مصرف منابع انرژی به روشی پایدار و مسئولانه هستیم.

گفتنی است بازدید از شرکت های مشعل پویا، پترو پالایش سهروردی ، راتا و غیره از جمله برنامه های بازید مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از هلدینگ پتروپالایش اصفهان بود.

 

source

توسط spideh.ir