به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی در نشست کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با جمعی از مجموعه‌های مردمی و نهادهای فرهنگی شهر ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: مجموعه فعالیت‌های مدیریت شهری اعم از شورا و شهرداری در بخش‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی چند نقطه اثر دارد که در دوره جاری به‌عنوان اولویت در دستور کار بوده است.

وی افزود: اولین نکته این است که بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های بین‌بخشی و مجموعه‌های مردمی بیشتر پشتیبانی و کمتر تصدی‌گری داشته باشیم، چرا که رسالت اصلی شهرداری منوط به خدمات تخصصی است؛ در دومین گام تلاش این بوده که با نهادهای حاضر در این عرصه نهایت تعامل را برقرار کنیم و سوم اینکه بتوانیم در ابعاد مختلف نرم‌افزاری و سخت‌افزاری گام‌هایی را بردایم که قابل تثبیت باشد، بخشی از مسائل را در امور فرهنگی حل کند و به امور روزانه خلاصه نشود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در کمیسیون فرهنگی با همکاری و تلاش برای مقطع پیش‌رو چند هدف‌گذاری انجام شده است تا با توجه به زمان باقی‌مانده و تجربه همکارانم در مدیریت شهری بتوانیم با تمرکز بر مسائل اصلی موضوعات را پیش ببریم، زیرا در کمیسیون نگاه راهبردی به مسئله فرهنگ و توسعه ورزش وجود دارد.

وی با اشاره به سخنان سال ۹۸ مقام معظم رهبری در دیدار با بسیجیان و اشاره ایشان به راه‌اندازی کمیته‌های زمان انقلاب گفت: با واکاوی مواردی که در کمیته‌های دهه ۶۰ مطرح می‌شد، به چند موضوع می‌رسیم، این کمیته‌ها در واحدهای سلولی کوچک در سطح محلات و در ارتباطات مستقیم با مردم بودند و ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و نظارتی مجموعه را پشتیبانی می‌کردند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: جنگ ترکیبی یا هیبریدی که مقام معظم رهبری مطرح کردند، جدی‌تر شده است و با ترکیبی از تهدیدها روبه‌رو هستیم که حلقه وصل آن‌ها جنگ شناختی است.

صالحی با بیان اینکه عقبه ما نوجوانانی هستند که امروز در محاصره کامل تبلیغاتی قرار گرفته‌اند، تصریح کرد: در مقدمه گام دوم انقلاب در هفت تکلیف به آن اشاره شده است که باید محاصره تبلیغاتی دشمن را بشکنیم؛ تحلیل ما از فضای جنگ سیاسی این است که با مختصات و موقعیتی روبه‌رو هستیم که پیام ما به راحتی به مخاطب نمی‌رسد و اگر برسد، امکان تأثیرگذاری کافی را نداریم.

وی با بیان اینکه باید در حوزه زیرساخت قدرت رویارویی با جنگ شناختی را داشته باشیم، خاطرنشان کرد: یک نفر را با ابزار حوزه فرهنگ و اجتماع از جبهه خودی در جبهه مقابل تجهیز می‌کنند که در این راستا ارسال محتوا کار راحتی نیست؛ به مجموعه‌ای از اتفاقات، تعاملات و شبکه جبهه‌ای نیاز داریم تا دیواره تولید محتوا انجام شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: امروز اصلی‌ترین هدف‌گذاری‌ها در حوزه فرهنگی اجتماعی است، همان‌گونه که در اتفاقات سال ۱۴۰۱ مشاهده کردیم و خروجی آن تلاش برای فاصله گرفتن مردم از حاکمیت و تقابل مردم با مردم بود.

صالحی با بیان اینکه ابزار مجموعه مدیریت شهری را به‌عنوان قوی‌ترین ابراز برای مقابله می‌بینیم، گفت: سعی کردیم خدمات را محله‌محور و مبتنی بر علاقه مخاطب ارائه دهیم و به‌لحاظ محتوایی به سمت کیفیت پیش ببریم.

صالحی با بیان اینکه در نبرد و جنگ تمام عیار رسانه‌ای باید حرکت جبهه‌ای داشته باشیم، افزود: هیچکدام از مجموعه‌ها نمی‌توانند به تنهایی و بدون تعامل پیش روند، بنابراین تلاش می‌کنیم تا در زمان باقی‌مانده بر چند موضوع قابل توجه در حوزه فعالیت‌های بین مجموعه‌ای از جمله تقویت مراکز محلی، تقویت مراکز محله‌محور، حوزه‌های مربوط به مجموعه شهرداری از جمله حمل‌ونقل، هوشمندسازی و ارائه خدمات بر بستر وب هدف‌گذاری جدی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه هماهنگی و همکاری با مجموعه‌های حاضر در این جبهه به‌ویژه آن‌ها که دارای مخاطب هستند، از جمله آموزش‌وپرورش بسیج، مساجد و مجوعه‌های فرهنگی مورد توجه قرار دارد، ادامه داد: غیر از ریل‌گذاری و ارتقای همکاری‌های مشترک برای ورود به فعالیت‌ها می‌خواهیم مسیر ماندگاری به جا بگذاریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: دنبال تشکیل کارگروه و حلقه مشترک در محله‌ها با محوریت مساجد و مجموعه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی هستیم تا بدانیم نقطه اثری در محله‌ها داریم و خدمات شهرداری اصفهان می‌تواند بهینه و ماندگار ارائه شود.

source

توسط spideh.ir