معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: یکی از ماموریتهای وزارت بهداشت توانمندسازی دانشجویان سهمیهای است تا خودشان نمره قبولی را کسب کنند.
سید جلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گفتوگو با خبرنگار آنا درباره آخرین اقدامات حمایتی از دانشجویان مستعد گفت: برای حمایت از دانشجویان نخبه، واحدی در مرکز مطالعات ایجاد کردهایم که براساس قوانین، ۲۰ درصد از ظرفیت دورههای دستیاری و تخصصی به این دانشجویان اختصاص یافته است. همچنین برنامههایی برای جذب این افراد بهعنوان اعضای هیئت علمی در نظر گرفتهایم.
وی با اشاره به اینکه بخشی از دانشجویان از طریق سهمیه وارد دانشگاه میشوند، اما از دانشجویان نخبه نیز غفلت نشده است، تأکید کرد: برای این گروه از دانشجویان مستعد، ظرفیت ۲۰ درصدی ویژهای در ضوابط پیشبینی شده است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره وضعیت سهمیهها در پذیرش داوطلبان استعداد درخشان اظهار داشت: برخی استادانی که مدیریت واحدهای ایثارگری را برعهده دارند، نگرانیهایی درباره سطح علمی برخی دانشجویان سهمیهای دارند و حتی گاهی خود دانشجویان نیز این مسئله را مطرح میکنند. با این حال، سهمیهها حقی قانونی برای خانوادههای شهدا و ایثارگران است و تلاش ما ارتقای توانمندی علمی این گروه است.
وی افزود: زمانی که مسئولیت معاونت آموزشی دانشگاه را داشتم، پیشنهادی مطرح شد که برای دانشجویان سهمیهای که موفق به کسب نمره قبولی نمیشوند، از بهترین استادان دانشگاه شهیدبهشتی برای برگزاری کلاسهای خصوصی استفاده شود. نتیجه این شد که این دانشجویان توانستند با نمرات خوب در امتحانات قبول شوند.
حسینی همچنین گفت: یکی از دانشجویان سهمیهای اخیراً تلاش بسیاری کرد تا بدون استفاده از سهمیه، با نمره خود پذیرش شود. وی تنها به دلیل عدم قبولی در یک نمره بسیار ناراحت بود و میگفت اگر این نمره را کسب کرده بودم، دیگر کسی نمیتوانست بگوید که از سهمیه استفاده کردهام.
وی در پایان تأکید کرد: باید در جهت توانمندسازی آموزشی دانشجویان سهمیهای حرکت کنیم. اگر پدر این افراد برای کشور زحمت کشیده است، حق آنهاست که با توجه به شرایط خانوادگی و فقدان پدر، آموزشهای ویژهای دریافت کنند تا با تلاش خود وارد دانشگاه شوند.
source