به گزارش رکنا، رول دارچینی یه نان خوش عطر و طعم با بافت نرم و پنبه ایه؛ درست کن و لذتش رو ببر.
مواد لازم
خمیر مایه ۱ق س (۸گرم)
شکر ۱ق چ (۵گرم) برای عمل آوری خمیر مایه
آب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم)
که باهم مخلوط می کنید و میذارید کنار تا عمل بیاد.
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه(۵۰ گرم)
شیر ولرم ۲/۳پیمانه (۱۵۰گرم)
کره آب شده ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
نمک ۱/۲ق چ
وانیل پودری یا مایع ۱/۴ق چ
آرد نان فانتزی حدود ۳ تا ۴ پیمانه (۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم)
طرز تهیه
تخم مرغ ها را بزنید تا از لختی دربیان.
شکر، شیر ولرم، کره آب شده، وانیل و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه وخوب مخلوط کنید.
در نهایت مخلوط الک شده آرد و نمک را طی دو مرحله اضافه کنید و تا جای ممکن با قاشق هم بزنید وسپس با دست خمیر را جمع کنید.
۴۰۰ گرم از آرد دستور را در ابتدا اضافه کنید و مابقی را کم کم تا جایی که نیازه؛ خمیر چسبندست نباید آرد زیاد به خوردش بدین.
۱۰ دقیقه روی سطح آردپاشی شده ورز میدین تا نرم و لطیف بشه و چسبندگیش از بین بره (با دست چرب ورز بدین).
یک تا یک و نیم ساعت هم استراحتش بدین تا حجمش دو برابر بشه.
بعد از استراحت روی سطح آردپاشی شده به صورت یک مستطیل بزرگ به سایز ۳۵ در ۴۵ پهن کنید و روش کره آب شده بکشید؛ حدود ۴۰تا ۵۰ گرم.
و از مخلوط:
شکر قهوه ای ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم)
دارچین ۱تا ۲ق س
جوز هندی ۱/۴ق چ
روی خمیر بپاشید و از طول رول کنید. درز خمیر را بگیرید و با نخ برش های دو سانت بزنید. رول ها را با فاصله درون قالب کمی چرب شده بچینید. روی اونها را بپوشونید. بیست دقیقه تا نیم ساعت دیگه استراحت بدین و در فر از قبل گرم ۱۷۵درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید. درنهایت برای خوشرنگ شدن گریل کنید.
بعد از پخت به دلخواه می تونید با کرم پنیری تزیین و سرو کنید.
مواد لازم برای کرم:
پنیر خامه ای ترجیحا بی نمک ۱۰۰ گرم
شیر ۲تا ۳ ق س
وانیل مقداری
پودر قند ۳۰ گرم(۱/۴پیمانه سر صاف)
همه را باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه.
source