رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پرداخت عادلانه و منظم کارانه در کنار سایر تعهدات پرداخت دستمزد، از جمله سیاستهایی است که باعث افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار میشود.
به گزارش خبرگزاری آنا، بهروز کارخانهای در خصوص ابلاغ بخشنامه جدید حمایت از پزشکان، این بخشنامه را اقدام بسیار مؤثری از سوی وزارت بهداشت دانست که میتواند گام بزرگی در حمایت از پزشکان جوان، بهویژه در مناطق محروم و رضایتمندی کادر درمان و به تبع آن مردم آن مناطق باشد. پرداخت ۶۰ درصد کارانه بر اساس عملکرد از ابتدای فعالیت این گروهها، علاوه بر حقوق، کمک میکند انگیزه ارائه خدمات باکیفیت افزایش یابد و پزشکان با آرامش بیشتری فعالیت خود را ادامه دهند.
وی یکی از نقاط قوت این بخشنامه را تعیین زمانبندی مشخص برای پرداخت کارانهها عنوان کرد و گفت: پرداخت عادلانه و منظم کارانه در کنار سایر تعهدات پرداخت دستمزد، از جمله سیاستهایی است که باعث افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار میشود.
کارخانهای تاکید کرد: وقتی پزشکان از حمایت مالی و برنامهریزی منسجم برخوردار باشند، انگیزه بیشتری برای ادامه فعالیت در این مناطق خواهند داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: همچنین پس از ماهها پیگیری و تلاش مستمر از سوی وزارت بهداشت و با حمایت ریاست جمهوری و شخص وزیر بهداشت، فرمول جدید محاسبه اضافهکار پرستاران به تصویب شورای حقوق و دستمزد رسید که پس از ابلاغ از سوی وزارت بهداشت و تامین اعتبارات، در دستور کار قرار خواهد گرفت.
کارخانهای اظهار داشت: افزایش ۲ برابری اضافهکار پرستاران، اقدامی مؤثر در راستای بهبود شرایط کاری و معیشتی پرستاران است. این افزایش مزایا، نشاندهنده توجه و احترام به زحمات بیوقفه پرستاران در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم عزیز کشورمان است.
کارخانهای تصریح کرد: وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی همدان قدردان زحمات همه اعضا کادر سلامت هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما با تمام توان برای بهبود شرایط کارکنان و ارتقای خدمات سلامت تلاش خواهیم کرد و امیدواریم این اقدامات بتوانند قدمی مؤثر در جهت رفع مشکلات کادر زحمتکش حوزه سلامت و شاهد افزایش رضایتمندی و ارائه خدمات بهتر به مردم باشیم.
source