برگزیده جشنواره شعر و دلنوشته معراج اظهار کرد که جشنواره امامت و مهدویت، چه به صورت عمومی و چه ویژه، علاوه بر تشویق اهل قلم به خلق آثار هنری، موجب تقویت پایگاه‌های علمی و فرهنگی در جنگ نرم عقیدتی می‌شود.

بابک بنی‌فاطمی، برگزیده بخش شعر فارسی جشنواره شعر و دلنوشته معراج، در گفت‌وگو با خبرنگار آنا در کرمانشاه، توجه به مقوله فرهنگ و تشویق اهل قلم را عاملی برای تقویت پایگاه‌های علمی و فرهنگی در جنگ نرم عقیدتی دانست. وی درباره تأثیر برگزاری جشنواره امامت و مهدویت بر فرهنگ کشور گفت: این جشنواره‌ها، علاوه بر ترغیب اهل قلم به خلق آثار هنری که در شرایط کنونی ضروری است، باعث تقویت پایگاه‌های علمی و فرهنگی در جنگ نرم عقیدتی میان عموم مردم خواهد شد.

بنی‌فاطمی افزود: دغدغه اصلی مقام معظم رهبری همواره فرهنگ و تأثیر آن بر جامعه بوده است که با عناوینی همچون تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی، جنگ نرم و جهاد تبیین مورد تأکید ایشان قرار گرفته است. به همین دلیل، برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند استعدادهای پنهان هنرمندان، به ویژه جوانان، را شکوفا کرده و انگیزه‌بخش باشد.

وی بر ضرورت ترویج فرهنگ مهدویت در جامعه امروزی تأکید کرد و درباره نقش دانشگاهیان در این زمینه گفت: تقویت و گردآوری آثار هنرمندان آیینی و علاقه‌مندان به هنر می‌تواند تأثیرات مثبت و گسترده‌ای در ترویج فرهنگ مهدویت داشته باشد. در این راستا، نقش دانشگاهیان در برنامه‌های فرهنگی بسیار چشمگیر و قابل توجه است.

بنی‌فاطمی با ارائه پیشنهاد “آتش به اختیار فرهنگی” افزود: در برخی موارد، با توجه به کمبود امکانات و شرایط نامناسب، پیشنهاد می‌شود که افراد مؤثر فرهنگی، به ویژه دانشگاهیان، برای تعالی فرهنگ مهدویت اقدامات خودجوش انجام دهند و به تقویت سنگر هنر و دفاع از ارزش‌های معنوی بپردازند. چراکه تقویت این حوزه باعث ارتقای فرهنگ جامعه می‌شود.

وی همچنین توجه به دانشگاه‌ها و قشر دانشجو و دانش‌آموخته را به عنوان مرجعی برای فضاسازی و تأثیرگذاری بر عموم مردم ضروری دانست و بر اهمیت این قشر در جامعه تأکید کرد.

به گزارش آنا، در آستانه عید بزرگ مبعث و با حضور شاعران، مسئولان استانی و کشوری، جشنواره ملی شعر و دلنوشته معراج، به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی استان کرمانشاه، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد. این جشنواره بخشی از برنامه‌های چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی بود.

توسط spideh.ir