در گزارش آنا بخوانید؛

داوطلبان با آرزوی تحقق رویاهای علمی و حرفهای امروز در آزمون سراسری کارشناسیارشد و دکتری در خط استارت ایستادهاند، این مسیر پراسترس فرصتی برای سنجش توانمندیها و تلاشهای چندماهه داوطلبان است که هر کدام با افکار و آرزوهای متفاوت در پی صندلیهای دانشگاهی هستند.
خبرگزاری آنا؛ آزمونهای کارشناسیارشد ناپیوسته و دکتری(Ph.D) بهعنوان مهمترین سنجشهای ورودی به مقاطع تحصیلات تکمیلی در نظام آموزش عالی ایران، نقش بسزایی در تعیین مسیر علمی و حرفهای دانشآموختگان ایفا میکنند، این آزمونها، فرصتی برای ارزیابی دانش، مهارتها و تواناییهای داوطلبان فراهم آورده و زمینه را برای ورود آنان به دورههای تخصصیتر و پیشرفتهتر تحصیلی و پژوهشی مهیا میسازند.
آزمونهای کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری، بهعنوان دو سنجش کلیدی در نظام آموزش عالی ایران، نقش مهمی در شکلدهی مسیر علمی و حرفهای دانشآموختگان ایفا میکنند. این آزمونها فرصتی برای ارزیابی دانش، مهارتها و تواناییهای داوطلبان فراهم کرده و زمینهساز ورود آنها به دورههای تخصصیتر و پیشرفتهتر تحصیلی و پژوهشی هستند.
اهمیت روزافزون تحصیلات تکمیلی در توسعه علمی، فناوری و اقتصادی کشور، آزمونهای ورودی کارشناسیارشد و دکتری را همواره در کانون توجه قرار داده، به همین دلیل، سالانه تغییرات و تحولات مختلفی در ساختار، محتوا و نحوه برگزاری این آزمونها اعمال میشود تا کیفیت سنجش بهبود یابد، عدالت در دسترسی به فرصتهای تحصیلی افزایش یابد و نیازهای جامعه و بازار کار پاسخ داده شود.
با توجه به اهمیت روزافزون تحصیلات تکمیلی در توسعه علمی، فناوری و اقتصادی کشور، آزمونهای ورودی کارشناسی ارشد و دکتری همواره مورد توجه و بررسی قرار داشتهاند، همهساله، تغییرات و تحولات مختلفی در ساختار، محتوا و نحوه برگزاری این آزمونها اعمال میشود که هدف از آنها، بهبود کیفیت سنجش، افزایش عدالت در دسترسی به فرصتهای تحصیلی و پاسخگویی به نیازهای جامعه و بازار کار است.
گزارش زیر به برگزاری آزمون کارشناسیارشد و دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۴ میپردازد.
رقابت ۲ هزار متقاضی در دانشگاه آزاد اصفهان
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در گفتوگو با خبرنگار آنا از برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ و آزمون جامع رشتههای علوم پزشکی با حضور بیش از ۲ هزار متقاضی در این واحد دانشگاهی خبر داد.
سید حسن حجازی اضافه کرد: آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ و آزمون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و پیشکارورزی با حضور ۲۰۶۱ داوطلب در دو نوبت صبح پنجشنبه دوم و صبح جمعه سوماسفندماه سال جاری در این واحد دانشگاهی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: در این رویداد علمی تعداد ۷۶۱ داوطلب در روز پنجشنبه و تعداد یکهزار و ۳۰۰ داوطلب در روز جمعه شرکت داشتند که دانشکدههای تعلیم وتربیت اسلامی و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی میزبان حضور آنان بود.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) متذکر شد: متقاضیان آزمون جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و پیشکارورزی روز پنجشنبه همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته برای کسب سهمیه ورودی دانشگاهها به رقابت پرداختند.
رقابت متقاضیان مراکز آموزش عالی در دانشگاه آزاد شاهین شهر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهینشهر در گفتوگو با خبرنگار آنا اعلام کرد که آزمون کارشناسیارشد و دکتری ۱۴۰۴ با حضور بیش از یکهزار داوطلب در این دانشگاه برگزار شد.
منصور فراهینی بیان کرد: این آزمون در شاخههای فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی در صبح و عصر روز پنجشنبه ۲ اسفند و صبح جمعه ۳ اسفند ماه ۱۴۰۳ با رعایت کامل ضوابط و مقررات سازمان سنجش آموزش کشور با حضور یکهزار داوطلب آقا و خانم در دانشگاه
آزاد اسلامی واحد شاهینشهر برگزار شد.
رعایت دستورالعملهای بهداشتی برای برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکتری (Ph.D) ۱۴۰۴
وی متذکر شد: با توجه به موقعیت خوب جغرافیایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهینشهر دسترسی آسان به خطوط تاکسی و تجارب ارزنده واحد شاهینشهر در برگزاری موفق آزمونهای مختلف، افزود: آزمون کارشناسی ارشد و دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۴ در مدت زمان تعیین شده در صحت و سلامت کامل برگزار شد.
موفقیت واحد شاهینشهر در برگزاری آزمونهای مختلف
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهینشهر با یادآوری تلاش بیوقفه همکاران دانشگاه در امر برگزاری منظم این آزمون، ضمن تشکر از همکاری تمامی کارکنان حوزههای مختلف این واحد دانشگاهی گفت: این دانشگاه همواره در برگزاری آزمونهای دکتری، کارشناسیارشد، کارشناسی، آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی، آزمون نظام مهندسی و … موفق عمل کرده که این مهم حاصل تلاش مجموعه شریف علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهینشهر بوده است.
رقابت ۸۲۴ داوطلب در دانشگاه آزاد اسلامی جهرم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم در گفتوگو با خبرنگار آنا اعلام کرد: آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری ۱۴۰۴ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم همزمان با سراسر کشور به مدت دو روز متوالی درروزهای پنجشنبه و جمعه ۲و ۳ اسفندماه و در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.
سیدکوروش سرورزاده بیان کرد: در این آزمون تعداد ۸۲۴ نفر در این حوزه با یکدیگر رقابت میکنند که از این تعداد ۲۷۶ نفر در آزمون دکتری و ۵۴۸ نفردر آزمون کارشناسیارشد هستند.
رقابت داوطلبان نوبت اول آزمون دکتری تخصصی و نوبت دوم آزمون کارشناسیارشد در واحد لنجان
نماینده تامالاختیار سازمان ملی سنجش و آموزش کشور در شهرستان لنجان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در گفتوگو با خبرنگار آنا از رقابت حدود ۳ هزار نفر در رقابت داوطلبان نوبت اول آزمون دکتری تخصصی و نوبت دوم آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی همزمان با سراسر کشور طی سه نوبت در دانشگاه آزطاد اسلامی لنجان خبر داد.
سیدمسعود داودی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ اسفندماه ۱۴۰۳ میزبان ۵۰۰ داوطلب نوبت اول آزمون دکتری تخصصی و ۲ هزار و ۳۰۰ داوطب نوبت دوم آزمون کارشناسیارشد بود.
وی تشریح کرد: این دانشگاه در دو مکان دانشگاهی مجزا در شهر سده لنجان و فولادشهر واقع شده و با رشتههای تحصیلی پرمخاطب علوم انسانی، مهندسی و هنری در مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد در خدمت علاقهمندان به تحصیل و جویندگاه علم و دانش است.
نماینده تامالاختیار سازمان ملی سنجش و آموزش کشور در شهرستان لنجان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با اشاره به رشتههای تحصیلی مقطع کارشناسیارشد دانشگاه آزاد اسلامی لنجان اظهار کرد: مهندسی صنایع در پنج گرایش؛ بهینهسازی سیستمها، سیستمهای مالی، کیفیت و بهرهوری لجستیک و زنجیره تأمین، سیستمهای کلان اقتصادی اجتماعی و همچنین رشته مهندسی نقشهبرداری در دو گرایش سنجش از دور (rs) و سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) و رشتههای مهندسی عمران- سازه، مهندسی برق- سیستمهای قدرت، مهندسی مواد- ریختهگری، مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی، مخاطرات محیطی، مدیریت فناوری – نوآوری و علوم کامپیوتر با گرایش علوم تصمیم و دانش ازجمله رشتههای تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی لنجان در مقطع کارشناسی ارشد هستند
داودی با بیان اینکه یکی از عوامل مهم در دستیابی به توسعه سرمایه انسانی توجه به آموزشهای مهارتی و مهارت آموزی است، ادامه داد: آموزشهای مهارتی و کاربردی نه تنها موجب تربیت نیروی کار مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصادی میشود، بلکه با بسترسازی خوداشتغالی، به حل مشکل بیکاری نیز کمک میکند، از این رو، آموزش عمومی و نظری موجب سرمایه عمومی و آموزش مهارتی موجب سرمایه اختصاصی خواهد شد که دارندگان آن را برای به دست آوردن جایگاههای شغلی بیشتر آماده میسازد.
ادامه دارد…
source