از ماکت عشایری تا دست‌سازه‌های فنی؛ تجلی خلّاقیت دانش‌آموزان در روز مهندس

سمای شیروان در روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی میزبان نمایشگاهی چشم‌نواز از دست‌سازه‌های دانش‌آموزان بود، این نمایشگاه نه‌تنها خلّاقیت و نوآوری دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت، بلکه گامی مهم درراستای آشنایی نسل جوان با دنیای مهندسی و تکنولوژی بود.

به گزارش خبرنگار آنا، به مناسبت گرامیداشت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس نمایشگاه «دست‌سازه دانش‌آموزان مجتمع سمای شیروان» با حضور مجتبی کامکار معاون امور مدارس سمای استان خراسان‌شمالی، براهیم رئوفی سرپرست اداره‌کل امور مدارس سمای شیروان، طیبه ترکانلو نماینده حقوقی استان خراسان‌شمالی، مدیران، همکاران و تعدادی از دانش‌آموزان در سالن اجتماعات سما شیروان گشایش یافت.

از ماکت عشایری تا دست‌سازه‌های فنی؛ تجلی خلّاقیت دانش‌آموزان شیروانی در روز مهندس

این نمایشگاه شامل پنج غرفه شامل معرفی طراحی و ساخت ماکت عشایری، ماکت روستایی، جنگلی و معرفی دست‌سازه‌های فنی و مهندسی است که با استقبال دانش‌آموزان برگزار شد.

معاون امور مدارس سمای استان خراسان‌شمالی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: در میدان رقابت اکنون سرعت و شتاب تکنولوژی همه شئون زندگی بشر را دربرگرفته که مرهون دستاورد تلاشگران، پژوهشگران ومحققان علمی، نخبگان، مخترعان و نوآوران است.

از ماکت عشایری تا دست‌سازه‌های فنی؛ تجلی خلّاقیت دانش‌آموزان شیروانی در روز مهندس

مجتبی کامکار خطاب به دانش‌آموزان گفت: در این مملکت ظرفیت‌ها و سرمایه مادی ومعنوی فراوان وجود دارد و در صورت آماده بودن بستر و زمینه مناسب می‌توان با استفاده از توان و دانش خود به تولید رسید.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد که با سختکوشی و پشتکار با بهره‌گیری از مهارت علمی و مطالعه فراوان می‌شود کار، شغل و سرمایه تولید کرد و به اهداف خود رسید.

از ماکت عشایری تا دست‌سازه‌های فنی؛ تجلی خلّاقیت دانش‌آموزان شیروانی در روز مهندس

رابط پژوهشی سمای استان خراسان‌شمالی هم هدف از برگزاری نمایشگاه «دست‌سازه دانش‌آموزان مجتمع سمای شیروان» را آشنایی دانش‌آموزان تمامی مقاطع ابتدایی، متوسطه دخترانه و پسرانه با طراحی و ساخت نمونه کوچکی از انواع خانه‌ها، روستایی، عشایری، جنگلی، ویلایی و دست‌سازه‌های فنی و مهندسی، چشم‌اندازی از آینده مهندسی در مدرسه سما دانست.

حسن زهرایی ابراز امیدواری کرد که دانش‌آموزان این خانه‌ها را با ایده‌های ساده که از مواد اولیه و ضایعات ساخته شد‌ه‌اند را الگو قرار داده و بتوانند در آینده برای بهینه‌سازی و استفاده از تکنولوژی‌های روز جهان برای سرفرازی ایران استفاده کنند.

source

توسط spideh.ir