محسن فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: کنترل و نظارت برای ماه رمضان از شنبه، یازدهم اسفند آغاز شده است و تا پانزدهم فروردین ادامه خواهد داشت.

وی بابیان اینکه ۱۳۲۱ تیم و اکیپ بازرسی از هشت صبح تا هشت شب و در برخی شهرها تا ساعت ۱۲:۰۰ شب فعالیت دارند، افزود: برنامه کنترل و نظارت به‌گونه‌ای طراحی شده که با توجه به گذشت زمان و نزدیک شدن به پایان سال، نوع نظارت و کنترل بر اساس نیاز تغییر می‌کند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: هم‌اکنون اکثر نظارت و کنترل روی شیرینی‌فروشی‌هاست که شیرینی‌های مخصوص ماه رمضان را تهیه می‌کنند، در دیگر استان‌ها که شیرینی‌های محلی ماه رمضان پخته می‌شود، کنترل و نظارت دارند، همچنین عرضه‌کنندگان آش و حلیم در ساعات افطار نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: تاکنون ۸۱۶۱ بازرسی از تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی آرایشگاه‌های مردانه و زنانه انجام شده که برای ۷۶۲۳ مورد از آنها اخطار بهداشتی صادر و ۸۷۰۱ مورد به مراجع قضائی ارجاع، همچنین ۲۶۵۷ مورد پلمب شد که نسبت به سال گذشته میزان پلمب کاهش داشت و ۸۲۲ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، گذشته و فاسد معدوم شد که نسبت به سال گذشته افزایش داشت، مواد غذایی بیشتری در سال جاری کشف شد البته این میزان افزایش به علت کشف کارگاه‌های غیر مجاز بوده اما پلمب واحدهای صنفی نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

source

توسط spideh.ir