به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سعدی نقشبندی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، بیش از ۵۳ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری استان ریخته شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان کردستان، افزود: استان کردستان با دارا بودن ۷۵۴ واحد مرغداری که ۹۲ درصد آن‌ها فعال هستند، رتبه هشتم تولید گوشت سفید را در کشور و رتبه اول را در بین استان‌های غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان عنوان کرد: ۷۰ درصد از تولیدات مرغداری‌های استان، نیاز مصرف داخلی را تأمین می‌کند و ۳۰ درصد مازاد آن به ۱۳ استان دیگر کشور صادر می‌شود که این امر، نقش مهم استان کردستان در تأمین امنیت غذایی کشور را نشان می‌دهد.

نقشبندی ابراز امیدواری کرد: با تداوم این روند، استان کردستان بتواند جایگاه خود را در تولید گوشت مرغ در سطح کشور ارتقا دهد و نقش موثرتری در تأمین نیازهای داخلی ایفا کند.

source

توسط spideh.ir