به گزارش پارسینه، این غذا که شباهتهایی به پیتزا بدون پنیر دارد، میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میانوعدهای لذیذ سرو شود.
مواد لازم و طرز تهیه خمیر پای گوشت
مواد لازم
آب: 2 فنجان
نمک: 1 قاشق چایخوری
آرد: 5 و نیم فنجان
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
آب و نمک را مخلوط کنید تا نمک حل شود.
آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شود.
بکینگ پودر را اضافه و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.
سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را 5 دقیقه دیگر ورز دهید.
خمیر را به 16 قسمت تقسیم و به شکل توپهای گرد درآورید.
سینی را آرد پاشی کنید و خمیر های گرد شده را روی آن قرار دهید و روی خمیر هارا بپوشانید و بگذارید استراحت کند.
مواد لازم و طرز تهیه مواد میانی پای گوشت
مواد لازم
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمهای سبز: 4 عدد
گوجه فرنگی پوست کنده: 5 عدد
جعفری: نصف دسته
گوشت چرخ کرده: 1 کیلوگرم
نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
فلفل دلمهای، پیاز و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید.
جعفری را ریز خرد کنید.
گوشت چرخ کرده را به همراه ادویهها، رب گوجه فرنگی و روغن مایع به سبزیجات اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کرده و چند دقیقه ورز دهید.
مرحله پایانی و پخت پای گوشت
سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه نازک باز کنید.
خمیر را در بشقاب آردپاشی شده قرار داده و مواد گوشتی را روی آن پخش کنید.
تابه را گرم کرده و خمیر را درون آن قرار دهید.
درب تابه را به مدت 5 دقیقه بگذارید، سپس برداشته و 2-3 دقیقه دیگر بپزید.
پخت را به همین ترتیب ادامه دهید و خمیرها را روی هم قرار دهید.
برای سرو، خمیرها را چند دقیقه بپوشانید، سپس با کاهو، گوجه و آب لیمو سرو کنید.
source