بادام هندی، یکی از آجیل‌های خوش‌طعم و با خواص متعدد است. با این حال، کمتر در رژیم‌های کاهش وزن توصیه می‌شود. آیا این آجیل مثل سایر مغزها مانند بادام درختی و گردو در کاهش وزن موثر نیست که عمدتا رد پایی از آن در برنامه‌های رژیم لاغری متخصصان تغذیه نمی‌بینیم؟

بادام هندی به دلیل داشتن ترکیبات مغذی مثل پروتئین، فیبر و چربی‌های سالم می‌تواند به‌طور غیرمستقیم به کاهش وزن کمک کند. هر ۲۸ گرم بادام هندی (حدود یک مشت کوچک) تقریباً ۱۵۷ کالری انرژی فراهم می‌کند و حاوی ۵ گرم پروتئین و ۱ گرم فیبر است.

پروتئین و فیبر موجود در بادام هندی می‌توانند احساس سیری را افزایش دهند و از پرخوری جلوگیری کنند که این برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است. با این حال، بادام هندی در مقایسه با مغزهایی مثل بادام درختی یا گردو کربوهیدرات بیشتری دارد (حدود ۹ گرم در هر ۲۸ گرم) و چربی‌های غیراشباع آن کمتر است. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که بادام هندی به اندازه دیگر مغزها در افزایش متابولیسم و کالری‌سوزی مؤثر نباشد.

دلیل این که متخصصان تغذیه بادام هندی را کمتر تجویز می‌کنند، این است که نسبت به سایر آجیل‌ها کربوهیدرات و کالری بیشتری دارد، چربی‌های غیراشباع آن کمتر است و در افزایش متابولیسم و کالری‌سوزی به اندازه بادام درختی یا گردو مؤثر نیست. به همین دلیل، متخصصان تغذیه معمولاً بادام هندی را به‌عنوان گزینه اصلی در رژیم‌های کاهش وزن توصیه نمی‌کنند. مگر در مقادیر بسیار محدود و به‌عنوان بخشی از یک رژیم متعادل.

source

توسط spideh.ir