به گزارش جهان نیوز، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز ادعا کرد که رژیم تروریستی اسرائیل قصد داشت ماه آینده به سایت‌های هسته‌ای ایران حمله کند، اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در هفته‌های اخیر از این طرح‌ها عقب‌نشینی کرد و مذاکره برای توافقی با تهران برای محدود کردن برنامه هسته‌ای آن را ترجیح داد.

 


این تغییر موضع اختلافات بین مقامات دولت آمریکا را که به افراطی بودن خود معروف هستند و مشاوران دیگری که نسبت به توانایی حمله نظامی به ایران برای نابودی توانایی هسته‌ای آن تردید داشتند، برجسته کرد.


 


مقامات رژیم تروریستی اسرائیل اخیرا طرح‌هایی برای حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران در ماه مه/اردیبهشت تهیه کرده بودند و با کمک آمریکا آماده اجرای آن بودند و کاملا به موافقت آمریکا خوش‌بین بودند. هدف از این پیشنهادات، به گفته مقامات مطلع، ممانعت از توانایی تهران در توسعه برنامه‌ی صلح آمیز هسته‌ای خود به مدت یک سال یا بیشتر بود.


 


نیویورک تایمز فاش کرد که همه‌ی طرح‌های رژیم تروریستی اسرائیل علیه ایرام نیاز به کمک آمریکا داشت، نه تنها برای دفاع از این رژیم در برابر پاسخ ایران، بلکه برای اطمینان از موفقیت حمله.


 


عقب‌نشینی ترامپ از درگیر شدن با ایران

 


دونالد ترامپ که در دوره اول ریاست جمهوری خود توافق هسته‌ای ایران که توسط دولت باراک اوباما، رئیس جمهور وقت آمریکا امضا شده بود را پاره کرد، در دوره دوم خود، به دلیل اجتناب از کشیده شدن به جنگی گسترده با ایران، مذاکرات را با تهران آغاز کرد.


 


نیویورک تایمز افزود: در اوایل این ماه، ترامپ به اسرائیل اطلاع داد که آمریکا از هیچ حمله‌ای حمایت نخواهد کرد. او این موضوع را با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر، در سفر هفته گذشته او به واشنگتن مورد بحث قرار داد، جایی که او در جلسه‌ای در دفتر بیضی اعلام کرد که آمریکا مذاکراتی را با ایران آغاز کرده است.


 


نتانیاهو در بیانیه‌ای به زبان عبری پس از این جلسه گفت که توافق با ایران تنها در صورتی موفق خواهد بود که به امضاکنندگان اجازه ورود، منهدم کردن تاسیسات و برچیدن تمام تجهیزات آن تحت نظارت و اجرای آمریکا داده شود.


 


رژیم تروریستی اسرائیل مدت‌هاست که ادعا می‌کند برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران برنامه‌ریزی کرده است. این رژیم تروریستی ادعا کرده که تمرین‌هایی برای عملیات بمباران و محاسبه میزان خسارتی که می‌تواند با یا بدون کمک آمریکا وارد کند، انجام داده است. حمایت از حمله نظامی به ایران در داخل کابینه اسرائیل پس از واکنش ایران به حملات پیشین رژیم تروریستی اسرائیل، افزایش یافت.

طرح توهم آلود رژیم اسرائیل برای حمله کماندویی به ایران

 


نیویورک تایمز گزارش داد در ابتدا، به درخواست نتانیاهو، مقامات ارشد رژیم تروریستی اسرائیلی همتایان آمریکایی خود را از طرحی مطلع کردند که ترکیبی از حمله کماندویی این رژیم به سایت‌های هسته‌ای زیرزمینی و بمباران آنها بود، تلاشی که صهیونیست‌ها امیدوار بودند توسط جنگنده‌های آمریکایی اجرا شود.


 


اما مقامات نظامی صهیونیستی در طرح ادعایی نیویورک تایمز به آمریکایی‌ها گفته بودند که عملیات کماندویی قبل از اکتبر/مهر آماده نخواهد شد. نتانیاهو می‌خواست آن را سریع‌تر اجرا کند. مقامات صهیونیستی به سمت پیشنهاد بمباران گسترده‌تری که نیاز به کمک آمریکا نیز داشت، گرایش پیدا کردند، این مطلب به نقل از مقامات مطلع از این طرح بیان شده است.


 


نیویورک تایمز افزود که در ابتدا، برخی از مقامات آمریکایی، حداقل در ظاهر، نسبت به بررسی طرح‌های رژیم تروریستی اسرائیل گشاده‌روتر بودند. به گفته مقامات مطلع از مذاکرات، مایکل‌ کوریلا، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا و مایکل والتز، مشاور امنیت ملی این کشور در مورد چگونگی حمایت آمریکا از حمله رژیم تروریستی اسرائیل، در صورت تایید این طرح توسط ترامپ، گفت‌و‌گو کردند.

انتقال تسلیحات نظامی به خاورمیانه

 


با تشدید جنگ آمریکا علیه انصارالله یمن ژنرال کوریلا، با تایید کاخ سفید، شروع به انتقال تجهیزات نظامی به خاورمیانه کرد. اکنون ناو هواپیمابر دوم، کارل وینسون، در دریای عرب حضور دارد تا به ناو هواپیمابر هری اس. ترومن در دریای سرخ در مقابل حملات یمن کمک کند.


 


همچنین انتقال هواپیما‌های جنگنده اضافی به منطقه، احتمالا به پایگاهی در اراضی اشغالی فلسطین، مورد بررسی قرار گرفت. تمام این تجهیزات می‌توانست در حملات علیه یمن مورد استفاده قرار گیرد اما مقامات آمریکایی در گفت‌و‌گو‌های خصوصی مدعی شدند که این سلاح‌ها همچنین بخشی از برنامه‌ریزی برای حمایت احتمالی از اسرائیل در حمله به ایران بوده‌اند.


 


نیویورک تایمز تاکید کرد که منابع مطلع به آن گفته اند که حتی اگر آمریکا تصمیم بگیرد به جنگنده‌هایش اجازه شرکت در حمله به ایران را ندهد، رژیم تروریستی اسرائیل می‌داند که جنگنده‌های آمریکایی برای دفاع در برابر حملات ایران آماده دفاع از آن هستند.


 


این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت که نشانه‌هایی از تمایل ترامپ به حمایت آمریکا از اقدام نظامی رژیم تروریستی اسرائیل علیه ایران وجود داشت. در ۱۷ مارس / ۲۷ اسفند، در حالی که ترامپ به انصارالله یمن در مورد حملاتشان هشدار داد، به شدت از ایران انتقاد کرد و مدعی شد که ایران انصارالله یمن را کنترل می‌کند.


 


در همان زمان ترامپ در پستی در رسانه‌های اجتماعی ضمن لفاظی کردن علیه ایران نوشت: از این پس، هر گلوله‌ای که توسط حوثی‌ها شلیک شود، به عنوان شلیکی از سلاح‌ها و فرماندهی ایران تلقی خواهد شد. ایران مسئول خواهد بود و عواقب آن را متحمل خواهد شد و آن عواقب وخیم خواهد بود!  

دلایل متعددی وجود داشت که مقامات رژیم تروریستی اسرائیل را به این باور رسانده بود که ترامپ موضع خصمانه‌ای در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد. در سال ۲۰۲۰، او دستور ترور ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده برجسته‌ترین واحد نظامی ایران را صادر کرد.


 


پیدا شدن ترس و تردید از حمله به ایران در مقامات آمریکایی

 


 اما در داخل دولت ترامپ، برخی از مقامات نسبت به طرح رژیم تروریستی اسرائیل تردید پیدا کردند.


 


نیویورک تایمز اضافه کرد در جلسه‌ای که در این ماه برگزار شد که یکی از چندین بحث در مورد طرح رژیم تروریستی اسرائیل برای حمله به ایران بود، تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی آمریکا ارزیابی اطلاعاتی جدیدی ارائه کرد و در آن گفت: تقویت تسلیحات آمریکا می‌تواند منجر به شعله‌ور شدن درگیری گسترده‌تری با ایران شود، چیزی که آمریکا نمی‌خواهد.


 


تعدادی از مقامات در جلسات مختلف نگرانی‌های گابارد را ابراز کردند. سوزی ویلز رئیس دفتر کارکنان کاخ سفید، پیت هگست، وزیر دفاع و جی.دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا همگی نسبت به حمله ابراز تردید کردند.حتی آقای والتز، که اغلب یکی از تندروترین صدا‌ها علیه ایران بود، نسبت به امکان موفقیت طرح رژیم تروریستی اسرائیل بدون کمک قابل توجه آمریکا تردید داشت.


 


سرانجام ترامپ پیامی ارسال کرد و پیشنهاد مذاکرات مستقیم با ایران را داد. به ادعای نیویورک تایمز در ۲۸ مارس / ۸ فروردین، یک مقام ارشد ایرانی با ارسال پیامی به آمادگی برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا اشاره کرد.


 


هنوز بحث‌های گسترده‌ای در داخل تیم ترامپ در مورد نوع توافق قابل قبول با ایران وجود دارد. دولت ترامپ سیگنال‌های متناقضی در مورد نوع توافقی که می‌خواهد و عواقبی که در صورت عدم موافقت ایران متوجه آن خواهد شد، ارسال کرده است.

در یکی از بحث‌ها، ونس، با حمایت دیگران، ادعا کرد که آقای ترامپ فرصت منحصربه‌فردی برای دستیابی به توافق دارد. اما از سویی دیگر به ادعای مقامات دولت آمریکا، ونس اعلام کرده است که اگر مذاکرات شکست بخورد، ترامپ ممکن است از حمله رژیم تروریستی اسرائیل علیه ایران حمایت کند.


 


پیام آمریکا به رژیم اسرائیل برای لغو حمله

 


ژنرال کوریلا در جریان سفری به اراضی اشغالی در اوایل این ماه، به مقامات رژیم تروریستی اسرائیل گفت که کاخ سفید می‌خواهد طرح حمله به تاسیسات هسته‌ای به تعویق بیفتد. نتانیاهو در ۳ آوریل / ۱۴ فروردین با ترامپ تماس گرفت. به گفته مقامات صهیونیستی، ترامپ به نتانیاهو گفت که نمی‌خواهد در مورد طرح‌های ایران از طریق تلفن بحث کند. اما از نتانیاهو دعوت کرد تا به کاخ سفید بیاید.


 


 نتانیاهو در هفتم آوریل/۱۸ فروردین وارد واشنگتن شد. در حالی که این سفر به عنوان فرصتی برای او برای استدلال علیه تعرفه‌های اعمال شده توسط آقای ترامپ ارائه شد، مهم‌ترین بحث برای صهیونیست‌ها در مورد حمله برنامه‌ریزی‌شده آنها به ایران بود. اما در حالی که نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل هنوز در کاخ سفید بود، ترامپ به طور علنی مذاکرات با ایران را اعلام کرد.


 


به گفته مقامات مطلع از مذاکرات، ترامپ در گفت‌و‌گو‌های خصوصی به نتانیاهو تاکید کرده است که در طول مذاکرات، از حمله رژیم تروریستی اسرائیل در ماه مه/اردیبهشت به ایران حمایت نخواهد کرد.

پس از دیدار با نتانیاهو رئیس جمهور آمریکا، جان راتکلیف، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را مامور سفر به قدس اشغالی کرد. چهارشنبه گذشته، راتکلیف با نتانیاهو و دیوید بارنیا، رئیس سازمان جاسوسی موساد، برای بحث در مورد گزینه‌های مختلف مقابله با ایران دیدار کرد.


 


نیویورک تایمز به گفته فردی مطلع از سفر راتکلیف مدعی شد که علاوه بر مذاکرات و حملات، گزینه‌های دیگری از جمله عملیات مخفیانه رژیم تروریستی اسرائیل با حمایت آمریکا و اعمال تحریم‌های سخت‌تر مورد بحث قرار گرفت.


 


تل‌آویو ترور و خرابکاری را جایگزین بمباران کرد

 


این روزنامه آمریکایی مدعی شده است که نتانیاهو پس از آنکه توسط همتایان آمریکایی خود متوقف شد، بر عملیات خرابکارانه مخفیانه علیه تاسیسات خاص و ترور دانشمندان هسته‌ای ایران تمرکز کرده است.


 


مقامات آمریکایی همواره اظهار داشته‌اند که رژیم تروریستی اسرائیل، به تنهایی، نمی‌تواند با یک بمباران هوایی صرف، خسارت قابل توجهی به سایت‌های هسته‌ای ایران وارد کند و این رژیم همواره به دنبال دستیابی به بزرگترین بمب متعارف آمریکایی – یک بمب سنگرشکن ۳۰ هزار پوندی – بوده است که قادر به وارد آوردن خسارات جدی به سایت‌های هسته‌ای اصلی ایران در زیر کوه‌ها است.


 


مقامات صهیونیستی برای موفقیت در ماموریت خود علیه ایران، خواستار انجام حملات هوایی توسط هواپیما‌های آمریکایی و حفاظت از تیم‌های کماندویی روی زمین بودند، اما حتی در صورت دریافت کمک آمریکا، فرماندهان نظامی اسرائیل اظهار داشتند که برنامه‌ریزی برای چنین عملیاتی ماه‌ها طول خواهد کشید. 

پس کنسل شدن این طرح کماندویی رژیم تررویستی اسرائیل علیه ایران، مقامات این رژیم و آمریکایی‌ها شروع به بحث در مورد طرحی برای یک کارزار بمباران گسترده کردند که قرار بود در اوایل ماه مه/اردیبهشت آغاز شود و بیش از یک هفته به طول انجامد. 


 


نیویورک تایمز افزود که قرار بود بمباران شدید ایران با هدف قرار دادن سامانه‌های دفاع هوایی آن آغاز شود و مسیر راحتی را برای جنگنده‌های صهیونیستی و آمریکایی جهت حمله به سایت‌های هسته‌ای ایران فراهم کند.


 


اما از سویی دیگر این روزنامه افزود: هرگونه حمله اسرائیل به سایت‌های هسته‌ای، ایران را به انجام حمله موشکی جدیدی به اسرائیل وادار خواهد کرد که برای دفع آن، اسرائیل قطعا نیاز به کمک آمریکا خواهد داشت. مقامات ارشد ایرانی، از رئیس‌جمهور گرفته تا فرمانده نیرو‌های مسلح و وزیر امور خارجه، تاکید کردند که اگر ایران مورد حمله اسرائیل یا آمریکا قرار گیرد، از خود دفاع خواهد کرد.


 


سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران در سخنرانی خود در ۱۷ فروردین/۶ آوریل تاکید کرد که ایران خواهان جنگ نیست و مایل است بحران با آمریکا را از طریق دیپلماتیک حل کند. اما او هشدار داد: پاسخ ما به هرگونه حمله به حاکمیت جمهوری اسلامی قاطع و کوبنده خواهد بود.  





source

توسط spideh.ir