
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت و مشاور رئیس دانشگاه در امور مشارکت های مردمی اظهار داشت: سمن ها، نماد مشارکت مردمی هستند که بصورت خود جوش در حوزه های تخصصی مورد علاقه خود به فعالیت پرداخته و در بسیاری از موارد کمک حال بیماران مستضعف و کمتر برخوردار هستند.
دکتر علیرضا اسلامی ضمن تبریک هفته سلامت افزود: این هفته فرصت مغتنمی است برای بازنگری در رویکردهایمان نسبت به بزرگترین سرمایه زندگی؛ یعنی سلامت، که باید همگان به آن اهتمام داشته و در گسترش این امر مهم تلاش کنیم.
وی میزان مشارکت نقدی و غیر نقدی سمن های مرتبط با حوزه سلامت در سال ۱۴۰۲ را حدود ۹۱۵میلیارد ریال برشمرد و گفت: ۱۱۶ سمن فعال در حوزه سلامت در حال فعالیت هستند که تعداد ۸ سمن در حوزه آموزش، ۱۴ سمن در حوزه حمایت از بیماری های خاص، ۲سمن در رویکرد ورزشی،۳ سمن در حوزه کودک، ۳ سمن در حمایت از کودکان آسیب دیده، ۳ سمن در حمایت از بیماران مبتلا به دیابت، ۳ سمن در حوزه بیماری های رفتاری، ۱۵ سمن در حوزه جمعیت، ۳۰ سمن در حوزه حمایتی، ۱۵سمن در حوزه آسیب های اجتماعی، ۵ سمن در حوزه توانبخشی و معلولیت ها، ۳ سمن در حوزه سالمندی، ۱ سمن در حوزه رفاهی و ۱۰ سمن در حوزه داوطلبانه با دریافت مجوز از دستگاه های ذی ربط از جمله استانداری فرمانداری ،اداره کل بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و … فعالیت دارند.
مشاور رئیس دانشگاه در امور مشارکت های مردمی بیان داشت: نقش خیرین در کمک به رفع کمبودهای تجهیزات پزشکی، فضاهای فیزیکی بهداشتی درمانی و آموزشی و حمایت از درمان بیماران ، بسیارچشمگیر است.
ویافزود: تعداد خیرین حوزه سلامت از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۲۶۰۸ نفر می باشد و ارزش ریالی مشارکت خیرین سلامت در سال ۱۴۰۳ در بخش پروژه های خیری حدود ۱۵۰۰میلیارد ریال و تجهیزات حدود ۱۳۰۰میلیارد ریال می باشد.
دکتر اسلامی خاطر نشان کرد: از مجموع ۴۹ پروژه خیری ۱۴۰۳، تعداد ۱۵ پروژه آغاز شده ، ۲۲ پروژه در حال تکمیل و ۱۲ پروژه نیز تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت افزود: ۳۷۰۰میلیارد ریال خیرین و سازمان های مردم نهاد مرتبط با حوزه سلامت به امر ارتقای سلامت جامعه کمک کرده اند.
وی از آحاد جامعه بخصوص خیرین و سازمان های مردم نهاد سلامت در خواست کرد تا در خصوص رفع کمبودهای حوزه بهداشت و درمان و سلامت مردم، همکاری و همیاری نمایند.
source