نخستین شبکه ۱۰G جهان در چین راهاندازی شد
چین در سالهای اخیر گامهای بزرگی در زمینه توسعه زیرساختهای اینترنت پرسرعت برداشته است. این کشور نه تنها از بزرگترین بازارهای اینترنت جهان برخوردار است، بلکه در نوآوریهای فناوری و راهاندازی شبکههای اینترنتی نیز پیشرو بوده است.در ادامه پیشرویهای چین درزمینه اینترنت وتوسعه شبکه،دوشرکت هوآوی و چین یونیکوم از راهاندازی اولین شبکه اینترنت ۱۰G جهان در چین خبر دادند. این دستاورد بزرگ درمنطقه آزمایشی شیونگآن در حومه پکن انجام و بر اساس راهحل پیشرفته PON ۵۰G جهانی طراحی شده است. در طول آزمایشها، سرعت دانلود واقعی شبکه به ۹۸۳۴ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود به ۱۰۰۸ مگابیت بر ثانیه رسید. همچنین، تأخیر شبکه به طور مداوم ۳ میلیثانیه اندازهگیری شد.
تلگرام هرگز اطلاعات شخصی را فاش نمیکند
پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام نسبت به تهدید فزاینده برای پیامرسانی خصوصی در فرانسه و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که تلگرام ترجیح میدهد از برخی بازارها خارج شود تا اینکه بکدورهای رمزگذاری را که حریم خصوصی کاربران را تضعیف میکنند پیاده کند. او در پستی در کانال خود در تلگرام، درباره تلاشهای روزافزون اتحادیه اروپا برای تضعیف رمزگذاری پیامرسان با افزودن بکدورهای پیامی منتشر کرد. روش مذکور، به مقامات اجازه میدهد رمزگذاری را دور بزنند و به دادههای خصوصی کاربر دسترسی داشته باشند. دوروف در پیام خود تاکید کرد که بزرگترین مشکل بکدورهای رمزگذاری، این است که نه تنها توسط مقامات بلکه توسط هکرها و عوامل خارجی، مورد استفاده قرار میگیرند.
اینستاگرام مُچ نوجوانان دروغگو را میگیرد
شرکت «متا» مالک «اینستاگرام» در اقدامی تازه برای حفاظت از نوجوانان، برای شناسایی کاربران کمسن و تشخیص دروغهای سنی از هوش مصنوعی استفاده میکند. این شرکت میگوید از این پس تلاش بیشتری میکند تا مطمئن شود تا حد امکان،بسیاری ازکاربران جوانترازحسابهای ویژه نوجوانان که برای اینستاگرام،فیسبوک ومسنجرراهاندازیکرده، استفاده میکنند؛ بنابراین، یک فناوری هوش مصنوعی را درآمریکا آزمایش میکند تا تشخیص دهد آیا کاربر نوجوان است یا نه؛ حتی اگردرموردسال تولدخود دروغ گفته باشد،وی رابه حساب کاربری نوجوان منتقل میکند.متا مدتی است ازهوش مصنوعی برای تشخیص سن استفاده میکند،با این حال میگوید استفاده ازاین فناوری دراین راه یک«تغییر بزرگ» است.
ربات میوهچین ساخته شد
یک ربات نوار نقالهدار چسبناک که ارزانقیمت نیز ساخته شده است، میتواند کارهای ظریفی مانند باز و بسته کردن یک لامپ، باز کردن در شیشه مربا یاچیدن میوهها رابه سادگی انجام دهد.دانشجویان دانشکده مهندسی دانشگاه کالیفرنیا سندیگو جیکوبز بازوی رباتیک جدیدی ساختهاند که میوه میچیند و لامپها را فقط با استفاده از نوار نقاله خود باز و بسته میکند. این ربات جدید که به نام «گریپ تِیپ» شناخته میشود، نشان میدهد که رباتی با فناوری نوین میتواند با استفاده از مواد ارزانقیمت مانند نوارها ایجاد شود. بازوهای این ربات با استفاده از یک مجموعه چهار موتوری تنظیم میشوند که میتوان در صورت نیاز آنها را بلند یا کوتاه کرد.
تجربه نوستالژیک با دوربین فوری
دوربین فوری Polaroid Flip با طراحی منحصربهفرد و درپوش تاشو، ترکیبی جذاب از نوستالژی و عملکرد امروزی است. این دوربین برای کسانی طراحی شده که به جای تماشای تصاویر در موبایل، چاپ فیزیکی را ترجیح میدهند. با قیمت ۱۹۹/۹۹ دلار، Flip گرانتر از مدلهای Instax است، اما ارزانتر از مدل حرفهای I-۲ شرکت پولاروید ساخته شده است. طراحی دوربین به شکلی جسورانه، مکعبی و مقاوم است؛ درپوش آن علاوه بر محافظت از لنز، بهمحض باز شدن دوربین را روشن میکند. رنگبندی متنوع، نمایشگر کوچک روی درپوش و دکمههای ساده، تجربهای کاربرپسند
ایجاد کرده است.
هشدار اپل درباره حملات سایبری
اپل با انتشار نسخه جدید iOS ۱۸.۴.۱ و بهروزرسانیهایی برای دیگر پلتفرمهای خود، دو آسیبپذیری امنیتی مهم را که در حملاتی بسیار پیشرفته مورد سوءاستفاده قرار گرفته بودند، رفع کرد. این شرکت به کاربران هشدار داده که هرچه سریعتر دستگاههای خود را بهروزرسانی کنند. اپل بهروزرسانیهایی را برای اغلب پلتفرمهای خود منتشر کرده است. این بهروزرسانیها شامل دو اصلاحیه امنیتی برای آسیبپذیریهایی است که ممکن است در حملات واقعی مورد استفاده قرار گرفته باشند، بنابراین توصیه میشود کاربران بدون تأخیر دستگاههای خود را بهروزرسانی کنند. اپل اعلام کرده که از گزارشی مبنی بر سوءاستفاده از این دو باگ امنیتی در حملاتی «بسیار پیچیده» علیه برخی افراد خاص در iOS مطلع شده است. یکی از این آسیبپذیریها مربوط به چارچوب صوتی اپل با نام CoreAudio است.
حمله پیشرفته علیه کاربران جیمیل
گوگل نسبت به حملهای فیشینگ هشداری فوری صادر کرده که ۸/۱ میلیارد کاربر جیمیل را در معرض سرقت اطلاعات شخصی قرار داده است. این حمله که «پیشرفته» توصیف شده، اولین بار توسط نیک جانسون، توسعهدهنده پلتفرم اتریوم افشا شد. سخنگوی گوگل اعلام کرد: ما از این نوع حملات هدفمند آگاهیم و اقداماتی برای مسدودسازی این مسیر سوءاستفاده انجام دادهایم. وی توصیه کرد که کاربران از احراز هویت دومرحلهای و گذرواژههای کلیدی استفاده کنند. گوگلافزودکه مکانیزم فنی امکان اجرای این حمله غیرفعال شده وراهنماهایی برای شناسایی وپیشگیری از کلاهبرداریهای ایمیلی منتشر شده است. گوگل تأکید کرد که هرگز از کاربران نمیخواهد اطلاعات ورود مانند گذرواژه یا کدهای یکبارمصرف را از طریق ایمیل ارائه دهند.
source