آرمان امروز_گروه اقتصادی: معاون اول رئیس جمهور ضمن انتقاد از کیفیت خودروهای داخلی و شرایط پیش فروش خودرو افزود: متاسفانه کمک‌هایی که در دهه‌های گذشته به صنعت خودروسازی شده، ظلم در حق صنعت بوده است.
به گزارش مشرق، محمد رضا عارف، معاون اول رئیس جمهور ضمن انتقاد از کیفیت خودروهای داخلی و شرایط پیش فروش خودرو افزود: متاسفانه کمک‌هایی که در دهه‌های گذشته به صنعت خودروسازی شده، ظلم در حق صنعت بوده است.
محمدرضا عارف روز سه شنبه ششم شهریور ۱۴۰۳ در مراسم تکریم عباس علی آبادی وزیر سابق صمت و معارفه سید محمد اتابک، وزیرجدید صمت، با انتقاد از وضعیت خودروسازی افزود: در حالی که خودروهای داخلی ما مصرف بالایی دارند، بحث درباره آزاد سازی نرخ سوخت معنایی ندارد، متاسفانه کمک‌هایی که در دهه‌های گذشته به صنعت خودروسازی شده است، ظلم در حق صنعت بوده است، خودروسازان بارها وعده دادند که کیفیت خودروها اصلاح خواهد شد اما واقعیت این است که بهبودی اتفاق نیفتاده است.
معاون اول رئیس جمهور افزود: خودروسازان، مردم را با وعده‌ها و پیش فروش‌هایشان سرکار می‌گذارند، در حالی که وظیفه ما است که خودروی خوب داخلی یا خارجی را طبق ضوابط در اختیار مردم قرار داده و نیاز آنها را تامین کنیم.
عارف در این مراسم با تشکر از مهندس عباس علی آبادی، وزیر صمت در دولت سیزدهم گفت: ایشان در هر مسئولیتی که برعهده داشته‌اند، منشا خیر و برکت بوده‌اند که امیدواریم با ادامه فعالیت در وزارت نیرو نیز تحولی جدی در حوزه‌های برق و آب که صنعت ما در هر دو بخش با مشکل روبروست ایجاد کنند.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: در دو روز گذشته، در آیین تکریم و معارفه وزرای جهاد کشاورزی و صمت شرکت کردم انتخاب این دو وزارتخانه اتفاقی نبود و معتقدم که آنها مهمترین وزارتخانه‌هایی هستند که می‌توانند شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» را تحقق بخشند، آنها وزارتخانه‌های پیشرو در بحث تولید ثروت هستند.
وی گفت: «جهش تولید» یعنی «تولید ثروت»، اما فعالیت چهاردهه گذشته مدیران ما نشان می‌دهد که نه تنها در تولید ثروت توفیق چندانی نداشته‌ایم، بلکه در مصرف ثروت پیشتاز بوده‌ایم و این مصرف با تکیه بر منابع محدودی که در اختیار داشتیم صورت گرفته است، اما در دولت چهاردهم با نگاه به اسناد بالادستی و خصوصاً برنامه هفتم توسعه تلاش می‌کنیم هم تولید ثروت صورت گیرد و هم به شاخص‌های مهمی مانند شاخص رشد و کاهش بیکاری برسیم.
معاون اول رئیس جمهور افزود: البته همه این پیشرفت‌ها، بدون مشارکت مردم و تنها با نگاه دولتی رخ نخواهد داد و این در حالی است که سیاست‌های کلی اصل ۴۴، بهانه‌های تنگ نظرانه در زمینه حضور بخش خصوصی و حضور مردم را برداشته است.
عارف ادامه داد: ما امروز در شرایطی قرار داریم که در اسناد بالادستی و خصوصاً برنامه هفتم توسعه، هیچ کمبودی برای برنامه ریزی و پیشرفت نداریم و حتی شاید با تورم قانون و سند هم روبرو هستیم اما چرا در سه دهه گذشته به آن تحولی که باید رخ می‌داد نرسیده‌ایم و چرا به جایگاه اول منطقه در سال ۱۴۰۴ که قرار بود در اختیار ایران باشد نرسیده‌ایم؟

source

توسط spideh.ir