متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق به تولید دستگاه جوش هوشمند قابل کنترل از راه دور شدند که ایمنی جوشکاران حین کار در ارتفاع را افزایش میدهد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید جنگی بالو، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آنها بیان کرد: محصولی که برای آن نشان دانشبنیان را اخذ کردهایم «دستگاه جوش هوشمند قابل کنترل از راه دور» است.
وی خاطرنشان کرد: هوشمندی دستگاه در این است که قشر کمسواد و بیتجربه جامعه نیز میتوانند از دستگاه جوش استفاده کنند. برای ایجاد این کارایی ساعت مچی جوشکار به گونهای طراحی شدهاست که اگر جوشکار آمپراژ استاندارد را نمیداند، قطر الکترودی که میخواهد با آن جوشکاری کند را وارد کند و خود دستگاه بر اساس استانداردهای جوشکاری آمپراژ خود را تأمین میکند.
جنگی بالو در خصوص بزرگترین یا مهمترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: بزرگترین دستاورد این مجموعه، ایجاد ارتباط قدرتمند بین دانشگاه و صنعت است. تمامی افراد تیم ما تحصیلات عالی رشتهی خود را دارند. تمامی محصولات از صفر و با دانش بومی اعضای تیم شرکت، طراحی و ساخته شدهاند. در حال حاضر به جز مواد اولیه، هیچگونه وابستگیای به بیرون مجموعه نداریم.
محصول تولیدی ما به عنوان یک اختراع ثبت شده است. دستگاه جوش کنترل از راه دور به شکل سیمی در بازار موجود بود ولی جوشکار باید علاوه بر دو سیم دستگاه، کابل دیگری به نام کنترلر ریموت را نیز به همراه خود در ارتفاع میبرد، ما توانستهایم علاوه بر حذف این کابل، قابلیت هوشمندی را هم به دستگاه اضافه کنیم.
وی تأکید کرد: این محصول مشابه خارجی و داخلی ندارد و نسبت به نمونههای سیمی خود قیمت کمتری دارد.
جنگی بالو در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به صورت مستقیم ۱۳ نفر مشغول به کار هستند و غیرمستقیم با توجه به برونسپاریهایی که داریم حدود ۶۰ نفر با ما همکاری میکنند.
وی در خصوص کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار اظهار داشت: مجموعه اروم تیسان صنعت در شهر ارومیه است. محصولات ما به مناطق مرزی دیگری نیز ارسال شده است و افرادی بودند که با استفاده از دستگاه جوش ما فعالیت حرفهای خود را شروع کردهاند و جوشکار در و پنجره و لوله و… شدهاند. این محصول دستگاهی است که افراد به راحتی با استفاده از آن صاحب شغل و مهارت میشوند.
جنگیبالو در پایان در خصوص نیازمندیهای مجموعه افزود: برای گسترش مجموعه، تولید بیشتر و واردات مواد اولیه، نیاز به تسهیلات ویژه داریم.
source