حجت الله سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به پیش رو بودن فعالیت مدارس و دانشگاهها اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف حوزه حملونقل آمادهسازی شهر برای اول فروردین و اول مهر است که مهمترین اقدام در این خصوص آمادهسازی ناوگان حملونقل همگانی است زیرا در این بازههای زمانی بیش از ۳۰ درصد به جریان ترافیکی شهر اضافه میشود.
وی افزود: اهواز جز شهرهایی است که اختلاف جریان ترافیک آن در نیمه دوم سال نسبت به نیمه اول سال به مراتب از سایر کلانشهرها بیشتر است؛ در تابستان با کاهش ترافیک مواجه میشویم اما اول مهر بیش از ۳۰ تا ۳۵ درصد به جریان ترافیک محورها افزوده میشود که بار مضاعفی ایجاد میکند.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: در این شرایط همه تلاش ما باید این باشد که بتوانیم بخشی از بار ترافیک را به حوزه حملونقل همگانی منتقل کنیم و در این راستا اقدامات گستردهای انجام شده است و ناوگان اتوبوس را از ۷۵ دستگاه در دو سال گذشته به ۲۰۰ دستگاه افزایش دادهایم.
سلیمانی عنوان کرد: ۶۰ دستگاه اتوبوس دیگر از خریدهای قبلی باقیمانده که کارخانه در حال انجام عملیات تولید است و حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا این اتوبوسها را تحویل بگیریم، در حال تأمین منابع هستیم و تا پاییز همه این دستگاهها را تحویل بگیریم. با تحویل گرفتن ۶۰ دستگاه اتوبوس به ۲۰۰ دستگاه ناوگان فعلی، افزوده میشود یعنی میانگین زمان سفر و انتظار یک سوم کاهش مییابد که این موضوع صبح و ظهر که زمان رفت و برگشت دانش آموزان است میتواند بسیار در کاهش ترافیک مؤثر است.
وی تصریح کرد: علاوه بر این قرارداد بازسازی ۲۱۴ اتوبوس متوقف را منعقد کردهایم که بخشی از منابع مورد نیاز به میزان حدود ۹۰ میلیارد تومان توسط دولت تأمین میشود. ۶۰ دستگاه اتوبوس از رده خارج نیز برای فروش به مزایده گذاشته میشود. مابقی اعتبار که حدود ۴۰۰ میلیارد تومان است نیز از منابع نقدی شهرداری اهواز تأمین میشود بنابراین با ۵۷۰ میلیارد تومان ۲۱۴ اتوبوس به ناوگان افزوده میشود در حالی که اگر میخواستیم این اتوبوسها را خریداری کنیم به ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان نیاز داشتیم.