دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی:
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی گفت: حرکت به سمت پلتفرمهای سلامت شناختی دیجیتال یک نیاز اساسی در کشور است. این ستاد از توسعه پلتفرمهای سلامت شناختی دیجیتال حمایت میکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید محمد مهدوی ، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی با بیان اینکه حرکت به سمت پلتفرمهای سلامت شناختی دیجیتال یک نیاز اساسی در کشور است، گفت: این ستاد از توسعه پلتفرمهای سلامت شناختی دیجیتال حمایت میکند.
وی افزود: در حال حاضر ساز وکارهای متداول امکان پایش، غربالگری و مراقبت های فراگیر از افراد دارای ناتوانیهای ذهنی و اختلالات شناختی را مسیر نمیکند و نیازمند حرکت به سمت پلنفرمهای سلامت شناختی فراگیر با بهره گیری از تکنولوژیهای پیشرفته در حوزه شناختی در کشور هستیم.
مهدوی با تاکید بر اینکه ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی از شکل گیری و فعالیت شتابدهندهها در حوزه سلامت شناختی دیجیتال حمایت میکند، یادآور شد: پایش، حفظ و ارتقای سلامت شناختی دانش آموزان و توانمندسازی شناختی سالمندان از اولویتهای ملی و مطالبات جامعه محسوب میشود و نوآوران و فناوران این ظرفیت را دارند که بطور جدی در این دو حوزه وارد فعالیت شوند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی کشور اظهار کرد: در بحث کودکان، در حوزه پایش، ارزیابی، سلامت و حفظ ارتقای توان شناختی کودکان و نیز در مبحث جامعه سالمندان بازار بزرگی در علوم و فناوریهای شناختی در کشور وجود دارد و ستاد آماده است برای رفع چالشها با همکاری سایر نهادها و مراکز تخصصی از حوزههای تحول ساز در بخشهای حفظ و ارتقای سلامت شناختی کودکان و توانمند سازی سالمندان و نیز عرضه محصولات شناختی به بازار مصرف در جامعه حمایت کند.
مهدوی تصریح کرد: حوزه علوم و فناوری شناختی یک بازار قابل توجه است که صاحبان ایده و فناوران و پژوهشگران میتوانند از خدمات توسعه زیست بوم ستاد، سرمایه بذری، تسهیلات ارزان قیمت، توانمندسازی و توسعه بازار برای رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال استفاده کنند. امروزه با رشد روزافزون فناوریهای مبتنی بر هوش مصنوعی میتوان خدمات فراگیر و پایدار در حوزه سلامت شناختی با حفظ حریم خصوصی و دادههای شخصی کاربران طراحی نمود و در دسترس طیف گستردهای از مخاطبان قرار داد.
وی همچنین از قسمتهای مختلف این شرکت دانش بنیان بازدید و با شماری از جوانان نخبه این مرکز به گفتگو پرداخت.
فروتن، مدیر توسعه پلتفرم ارزیابی سلامت شناختی این شرکت اعلام کرد: این پلتفرم از هشت استارتاپ تشکیل شده و فعالیت آن بر حل مسائل سلامت شناختی متمرکز است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاظر پنجاه نفر از افراد نخبه و مستعد در این مجموعه در حال فعالیت هستند، گفت: این پلتفرم حوزه شناختی تا پایان امسال فعال سازی میشود و روند توسعه آن براساس اهداف و برنامههای پیش بینی شده با زمینه سازی برای اشتغال بیش از ۲۵۰ نفر ادامه خواهد یافت.
source