آرمان امروز : با گذشت چند هفته از ریاست جمهوری مسعود پزشکیان، حالا نگاه‌ها به کارنامه انتصاباتی او بیش‌تر شده است.
برخی معتقدند که پزشکیان در خصوص انتصابات خود در بدنه دولت نکاهی به شعارهای خود داشته است و از بانوان و اقوام مختلف در انتصابات خود استفاده کرده است و البته هنوز این بدنه تکمیل نشده است‌
هر چند که در میان وزرای پزشکیان تنها یک زن حضور دارد و ردپایی از اهل تسنن در میان آنان وجود ندارد اما رئیس دولت چهاردهم تلاش کرده تا از اقلیت دینی و قومیتی در رده‌هایی معاونین، استانداران و … استفاده کند و اصرار ویژه‌ای نیز برای روی انتصاب آنان دارد.
یکی از مواردی که مسعود پزشکیان همواره در ایام انتخابات بر روی آن تاکید داشت، استفاده از اهل تسنن، کرد، لر، بلوچ، اعراب و دیگر قومیت ها و البته زنان در عرصه مدیریتی کشور بود؛ «مشکل مجریانی هستند که بالا نشسته‌اند و یک سفره برای خود و یک سفره برای مردم پهن کرده‌اند. نباید افرادی که عضو هیچ گروهی نیستند، اصلا هیچ جا جایگاه نداشته باشند و اگر سنی، کرد و عرب هستند پستی به آنها ندهیم. اگر سنی باشم و توان علمی داشته‌ باشم، حق دارم در جایگاه خود قرار گیرم یا نه؟ ما این را قرار نمی‌دهیم چه در جامعه و چه استخدام و چه دانشگاه.»
طی هفته‌ گذشته نیز انتصاب اولین فرماندار زن در کردستان را شاهد بودیم. سودابه ضرغام نژاد به عنوان نخستین فرماندار زن کردستان از سوی آرش زره‌تن لهونی که نخستین استاندار کرد استان کردستان است، منصوب شد.
منصور حقیقت‌پور نماینده ادوار مجلس به آرمان امروز گفت: انتظاراتی که از آقای رئیس‌جمهور قبل از انتخابات داشتیم، به‌خصوص در مورد تغییرات مدیریتی، این بود که افرادی که وابسته به یک دانشگاه یا نهاد خاص بودند از مدیریت کشور کنار گذاشته شوند و زمینه‌ای فراهم شود تا جوانان شایسته وارد میدان شوند. انتظار داریم که عدالت مدیریتی بر اساس شایسته‌سالاری اعمال شود.
وی افزود: آقای پزشکیان باید یک غربال‌گری مجدد انجام دهد و تمام مدیران ارشد و استانداران را بازبینی کند. اولین استاندار ما کسی بود که در انتخابات نفوذ داشت، و این روند مناسبی نیست. انتظار ما از ایشان بسیار متفاوت بود.
حقیقت پور در مورد روند انتخاب استانداران و معاونین مطرح کرد: به نظر من، اگر افراد شایسته و لایقی از هر قوم، دین، یا جنسیتی وجود دارند، نباید مانعی برای انتصاب آنها باشد. ایران متعلق به همه ایرانیان است و اگر بانوان و اهل سنت افراد شایسته‌ای دارند که بتوانند در سطح ملی ایفای نقش کنند، هیچ اشکالی در استفاده از ظرفیت‌های آنها
نیست.
وی ادامه داد: مردم از مسئولان، به‌ویژه آقای پزشکیان، انتظاراتی در زمینه راستگویی و صداقت دارند. بحث عدالت و جلوگیری از فامیل‌سالاری، قوم‌سالاری و اشرافی‌گری خواسته‌های مردم است. آنها همچنین انتظار دارند مشکلاتی مانند تحریم‌ها و فیلترینگ حل شود. ما هم به عنوان مردم با مشکلات استفاده از ظرفیت‌های اینترنتی مواجه هستیم و دوست داریم آقای پزشکیان این مسائل را برطرف کند.

source

توسط spideh.ir