مهدی دوستی استاندار هرمزگان در نشست با محمد چهاردولی رییس دانشگاه صنعت نفت و مدیران این دانشگاه، گفت: هرمزگان استانی کاملا نفتی بوده، از این رو لازم است ظرفیت آموزش عالی صنعت نفت نیز در استان باتوجه به اهمیتی که تربیت نیروی انسانی متخصص دارد، ایجاد شود.

اوگفت: آمادگی کامل داریم مقدمات احداث دانشکده تخصصی صنعت نفت را در هرمزگان و بندرعباس ایجاد کنیم و نهایت همکاری را در این حوزه داشته باشیم.

دوستی گفت : استان هرمزگان در حال حاضر قطب پالایشی کشور است و با احتساب پروژه‌هایی که آغاز شده است، حدود ۲ میلیون ظرفیت پالایشی در آینده خواهد داشت و در حال حاضر  ۹۰۵ هزار بشکه ظرفیت پالایشی جدید در دست ایجاد است و شرق هرمزگان به یکی قطب‌های پالایشی تبدیل خواهد شد.

او گفت: عمده پتروشیمی‌های استان نیز در غرب هرمزگان تعریف شده که یکی از پتروشیمی‌های این منطقه درحال حاضر ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ ضمن اینکه مقدمات احداث پتروشیمی‌هایی در میناب، سیریک و جاسک نیز در حال فراهم شدن است‌.

استاندار هرمزگان گفت: با طرح مسئله توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حرکت به سمت آموزش‌های مهارت‌محور، این مهم در هرمزگان در دستورکار قرار گرفت و چندین هنرستان تخصصی از جمله در حوزه نفت در استان تاسیس شد.

او گفت: در حال حاضر هنرستان تخصصی پالایش در بندرعباس در حال فعالیت است و در صورتی دانشگاه نفت انتظارات از استان برای تاسیس دانشکده در بندرعباس را مشخص کند به سرعت پیگیری و موارد مورد نظر را تامین خواهیم کرد.

استاندار هرمزگان گفت: علاقه‌مند هستیم که بخش دریایی دانشگاه‌های مطرح کشوری را به هرمزگان منتقل کنیم و پیشنهاد آن را به وزیر علوم داده‌ایم که درحال جمع‌بندی موضوع هستند.

دوستی همچنین با اشاره به طرح‌های توسعه صنعت نفت در استان و چشم‌انداز پیش‌روی هرمزگان، گفت: احداث بیمارستان صنعت نفت در استان ضروری است.

رییس دانشگاه صنعت نفت نیز در این نشست با بیان اینکه تاسیس دانشکده نفت نیاز به مجوز شورای عالی گسترش و تصویب هیات‌امنای دانشگاه دارد، گفت: مباحث مربوط به مجوز را در سطح ملی پیگیری خواهیم کرد اما انتظار مساعدت‌های ویژه از مجموعه مدیریتی استان داریم.

محمد چهار دولی گفت: تاسیس دانشکده نفت می‌تواند به تکمیل زنجیره و اکوسیستم صنعت نفت در استان کمک کند و آمادگی داریم با درنظر گرفتن محلی برای تدریس، پذیرش دانشجو در استان را آغاز کنیم تا احداث ساختمان اصلی دانشکده آغاز شود.

دوستی در نشست با سرپرست سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت که با حضور احمد مرادی نایب‌ رییس کمیسیون انرژی برگزار شد، گفت: پایه شکل‌گیری شهر آبادان و زیرساخت‌های آن و از جمله درمان، پالایشگاه آبادان بود و درحال حاضر هرمزگان چند برابر آن دارای ظرفیت است.

او گفت: ظرفیت‌های نفتی استان موجب شده است که هرمزگان به یکی از اصلی‌ترین کانون‌های جمعیتی فعالیت‌های حوزه نفت تبدیل شود، از این رو می‌طلبد در توسعه زیرساخت‌های استان به ویژه زیرساخت‌های درمانی نیز مشارکت داشته باشد.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان گفت: سرانه تخت بیمارستانی در کشور ۱.۷ بوده، در حالی که سرانه هرمزگان در حال حاضر ۱.۳ است و اگر سرانه تخت‌های نظامی را از آن کم کنیم به هفت دهم تقلیل خواهد یافت و بیمارستان‌هایی نیز که در دست احداث داریم نمی‌تواند این کمبودها را جبران کند.

دوستی گفت: انتظار داریم مجموعه بهداشت و درمان وزارت نفت در بندرعباس احداث بیمارستانی را آغاز کند چرا که به شدت به این بیمارستان نیاز داریم و بیمارستان‌های استان پاسخگوی نیازهای درمانی استان و حوادث و سوانح از جمله سوانح حوزه نفت نیستند.

سید علی جزایری تهرانی سرپرست سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نیز تاکیدکرد: با احداث بیمارستان در قالب مسئولیت‌های اجتماعی مخالفتی نداریم و لازم است نظر مقام عالی وزارت نفت نیز جلب شود.

 جزایری تهرانی گفت: محلی که برای تاسیس بیمارستان صنعت نفت در بندرعباس در نظر گرفته شده است مکانی مطلوب است و حداکثر همکاری را جهت ایجاد آن خواهیم داشت.

source

توسط spideh.ir