مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بحث مهدویت و انتظار مفاهیمی صرفاً نظری نیستند؛ بلکه بسیار عملیاتی، کاربردی و سازنده هستند.
به گزارش خبرنگار آنا، حجتالاسلام محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در طرح ضیافت اندیشه اساتید ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که با هدف ارتقای علمی، معرفتی و… به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش برگزار شد، اظهار کرد: این طرح با هدف ارتقای مستمر علمی، معرفتی، فرهنگی و مهارتی استادان در پاسخگویی به نیازها و اولویتهای آموزشی، پژوهشی و تربیتی و تقویت روحیه خودباوری اعضای هیئت علمی برگزار میشود و نیاز است تا استادان با ارتقای موارد معرفتی، پاسخگویی سؤالات دانشجویی باشند.
وی با بیان اینکه دانشگاه محل معیارهای ارزشمندی مانند علم و ایمان و جهاد است، اضافه کرد: محیط علمی محیطی زنده و با طراوت است و باید خداوند را بینهایت شاکر باشیم که محیط کار ما را محیط علم قرار داده تا بتوانیم در عرصه علم و دانش خدمت رسان جامعه باشیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ارتباط مستقیم استادان با دانشجویان عنوان کرد: استاد باید شاکر خداوند باشد که علاوه بر بهرهمندی از محیط علمی با اعتقادات و اخلاقیات نسل جوان سروکار دارد و به همان میزان که دین ارزشمندترین هدیه الهی بوده تلاش در حوزه دین و اعتقادات هم از ارزشمندترین نوع جهاد است.
شریفانی تبیین کرد: غفلت از شکرگزاری به پاس قرار گرفتن در محیط علم و پژوهش مایه خسران است و میزان ارزشمندی بعد اعتقادات را کم و همچنین مسئولیت این موضوع را سنگینتر میکند.
وی با تأکید بر اینکه بحث مهدویت و انتظار مفاهیمی بسیار کامل است، گفت: این مفاهیم صرفاً نظری نیستند؛ بلکه بسیار عملیاتی، کاربردی و سازنده هستند که باید به آن اهتمام ویژه شود. یکی از بزرگترین بلایای بشر، گرفتاری به ناامیدی و روزمرگی است. مهدویت یکی از مؤثرترین مباحث در وحدت بخشی، کاهش آسیبها و رفع چالشها بوده که باید به آن توجه ویژه شود؛ زیرا اگر فعالیتهای مربوط به مبحث مهدویت به درستی انجام شود، امید زیادی به جامعه تزریق خواهد شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید به ضرورت توجه به مبحث مهدویت، موعودگرایی و آینده جهان بیان کرد: وقتی امام زمان (عج) ظهور کنند، نخست افکار مردم را ارتقا داده و سپس قلوب را اصلاح میکند و در نهایت به اصلاح جامعه میپردازند.
source