به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حقشناس امروز _چهارشنبه بیستوسوم آبان_ در نشست هماندیشی و همآفرینی نهضت جهادی توسعه اقتصاد دیجیتال به میزبانی شرکت مخابرات گیلان در رشت، اقتصاد را در تعریفی کوتاه علم کمبود منابع نامید و اظهار کرد: متخصصان و دانشمندان حوزه اقتصاد میکوشند تا دانش علمی خود بسیاری از مشکلات کشورها را در حوزههای مختلف را با راهحلهای اقتصادی حل کنند.
وی افزود: قوانین اقتصادی همچون بسیاری از قوانین و کنوانسیونهای بینالمللی دیگر توسط غربیها تدوین شده است و ما در مجامع ملی به این کنوانسیونها ملحق میشویم.
وی نماد انقلاب صنعتی چهارم را هوش مصنوعی دانست و خاطرنشان کرد: باید به لایههای زیرین هوش مصنوعی دست پیدا کنیم، در غیر اینصورت باید در مجامع بینالمللی به آژانسی رأی دهیم که تابع قوانین کشورهای غربی است و ما برای ورود به اجازه آنها نیاز خواهیم داشت.
استاندار گیلان نقش هوش مصنوعی در تحولات آینده کشور را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: هوش مصنوعی، فناوری، کارایی، دقت و بهرهوری را به شکل بیسابقهای افزایش داده است.
حقشناس ادامه داد: اگر هزار دکل و سایت را به ۱۰ هزار تبدیل کنید و تمامی زیرساختهای لازم نیز فراهم باشد تا زمانی که مطالعه بخشی از زندگی ما نباشد به نتایج مطلوب دست پیدا نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در گیلان مسالی داریم که با اقتصاد دیجیتال قابل حل هستند، اضافه کرد: در انقلابهای صنعتی اول تا سوم عقب افتادیم و ویژگیهای این عقب افتادگی آن است که به عمد و یا سهوی خودروی داخلی استفاده میکنیم که باید برای استفاده از آن تمام نفتی که صادر میشود را تبدیل به بنزین کرده و در داخل استفاده کنیم بدون آنکه خودروهای داخلی را طوری طراحی کنیم که بنزین کمتری مصرف کنند.
استاندار گیلان گفت: با بهرهگیری از هوش مصنوعی در امر تحلیل دادههای بزرگ، میتوان نقاط ضعف تولید را شناسایی، هزینهها را کاهش و فرایندها را بهینه میکند.
حقشناس با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه هوش مصنوعی افزود: امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتآوری پیش میرود، در مسئله هوش مصنوعی بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد که باید بر آنها مسلط شد.
به گزارش ایمنا، در این همایش، سند راهبردی توسعه اقتصاد دیجیتال کشور با حضور نماینده عالی دولت در گیلان رونمایی شد.