آرش بنازاده در گفت‌وگو با صدای‌بورس به برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت اشاره کرد و گفت: شرکت غلتک سازان همواره به دنبال توسعه و پیشرفت بوده و برای برنامه آتی در نظر داریم که وارد تولید قطعات پیچیده و مواردی شویم که تا امروز در داخل کشور تولید نمی‌شده است. تولید قطعات سنگین، فوق سنگین و مدل سازی پیچیده از مزیت ها رقابتی شرکت بوده و با این مزیت می‌توانیم محصولات خود را در بازار عرضه کنیم.

مدیرعامل شرکت غلتک سازان سپاهان، افزود: شرکت غلتک سازان در دو حوزه مشغول فعالیت است؛ قطعات پالت کار و قطعات هایتک به کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند امارات، عمان، ترکیه و روسیه صادر می‌شود. همچنین تولیدات قطعات شمش را داریم که به امارات، عمان و اروپا صادر می شود.

وی گفت: تولید قطعات ریخته‌گری، مربوط به کارخانه های فولادسازی، صنایع پتروشیمی و سیمان است این قطعات به کشورهای حوزه خلیج فارس، امارات متحده عربی و عمان صادر می‌شود. همچنین بخش دیگری از قطعات شرکت به مقصد روسیه و ترکیه صادر می شود و خوشبختانه از لحاظ کیفیت نتایج بسیار خوبی داشته است.

مدیرعامل شرکت غلتک سازان سپاهان اضافه کرد: شرکت تولید کننده شمش های فولادی نیز به عمان، ترکیه، امارات متحده عربی، هند و همچنین کشور های اروپایی برنامه صادراتی دارد.

چالش‌های ناترازی برق و گاز

بنازاده مهمترین چالش شرکت را ناترازی برق عنوان کرد و گفت: کوره‌های شرکت غلتک سازان کوره‌های القایی است و مبنای تولید فولاد از طریق انرژی برق است، متاسفانه در سال‌های گذشته این مشکل گریبان گیر شرکت بوده و امسال شدت بیشتری داشته که طبق آمار در سه ماهه خرداد، تیر و مرداد ماه در حدود ۴۳ درصد ظرفیت اسمی‌ شرکت را بلا استفاده گذاشت.

وی در ادامه به یکی از موارد دیگر که برای شرکت حائز اهمیت است پرداخت و گفت: از گاز طبیعی برای کوره‌های عملیات حرارتی و همچنین برای پروسه تولید استفاده می‌کنیم که این تاثیر در فصول سرما قابل چشم پوشی نیست. در عین حال گاز کشور برای تولید آهن اسفنجی یکی از موارد اصلی و بنیادی است و با توجه به اینکه یکی از مواد اصلی تولید شرکت، آهن اسفنجی است در زمستان کمبود آهن اسفنجی شرکت را دچار مشکل می‌کند و بر میزان تولید تاثیر بالایی می‌گذارد.

مدیرعامل شرکت غلتک سازان سپاهان ادامه داد: باید توجه داشت سهمیه تعلق یافته کفاف نیاز شرکت را نمی‌دهد، به ناچار مجبور هستیم، از بازار سیاه و با کیفیت‌های پایین آهن اسفنجی تهیه کنیم که این امر در بهای تمام شده و تولید تاثیر بسزایی دارد.

بنازاده تاکید کرد : قوانین و بخشنامه‌هایی که در رابطه با صادرات وجود دارد روشن و به موقع نیست و این امر سبب می‌شود که در فصول مختلف صادرات پایدار و ثابتی را نداشته باشیم و این خود عاملی است تا به سودآوری شرکت و همچنین تامین ارز برای واردات تجهیزات، آسیب وارد کند.

source

توسط spideh