به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمد هادیزاده با بیان اینکه پرورش قارچ دکمهای نیاز به علم، تجربه و تخصص دارد و با بکارگیری علم در کنار تجربه به موفقیت های چشمگیری در این زمینه خواهیم رسید، گفت: سالانه 56 تن قارچ خوراکی دکمه ای در شهرستان محمودآباد تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به فعالیت 12 بهره بردار در این زمینه، تصریح کرد: مساحت سالنهای پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان سه هزار و 478 هکتار است.
هادیزاده اظهار کرد: اهمیت توسعه قارچ خوراکی به دلیل ارزش غذایی قارچ به عنوان یکی از منابع تأمین پروتئین سالم خانوارها بوده و این صنعت قابلیت ایجاد اشتغال برای جوانان تحصیل کرده را دارد.
وی افزود: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند، به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نياز خود را از مراكز معتبر و به صورت بسته بندیهاي بهداشتي تهيه کنند.
source