آن مناسبت بامسمایی که دلیل و علت نامگذاری روز مادر و روز زن شده است، ولادت با سعادت بزرگ بانوی آفرینش، فخر زمین و زمان، فاطمه زهرا سلام الله علیهاست که خداوند به خشنودی او، خشنود و به غضب او، خشمگین میشود.
او که وقتی به دنیا آمد، بساط دخترکشی و زنده به گور کردن دختران و خجالت زده شدن بانوان از دختر زایی را از میان برد و احترام و عزت و ارزشی به زن بخشید که آثار و مراتبش در احادیث و روایات پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و امامان بزرگوار مشهود و مشهور است.
و او که با آمدنش و با سیره عملی زندگی اش نشان داد که میتوان یک زن بود ولی در عین حال همسر، مادر و بانویی نمونه در عبادت، در خدمت به خلق و در نقش آفرینی به موقع در جامعه هم بود آن هم در ۱۴۰۰ سال پیش!!
نبینید که رسانه های امروز دنیا بعد از سالها استعمار و استثمار زن، به بردگی و اسیری گرفتن آنها بعد از جنگ، ندیدن حق و حقوق آنها در خانواده و جامعه، حالا حربه های رسانه ای را برای تجاوز به حریم مقدس زن در خانه و خانواده و جامعه به کار برده اند! نبینید که به بهانه تساوی حقوق زن و مرد، شعارهایی در ظاهرِ فمنیستی و زن پسندانه سر میدهند و به واقع زن را چون کالایی صِرف برای تبلیغات و ترویج تجملات میبینند!
بی صداقتی و دروغگویی و ریاکاری فعالان سیاسی و اقتصادی درباره زن را در مباحث استقلال مالی و آزادی زنان هم زیاد میبینیم،ولی مساله اصلی آنجاست که حقیقت این مباحث فریبندهی فلسفی و انسان دوستانه، نیاز به نیروی کارگر ارزان و کم توقع مثل زنان و در گام بعدی نفوذ به اساس خانواده و شکستن حرمت و تقدس خانواده است. هدف آنان فردی سازی دین و شخصی سازی اخلاقیات و ارزشها است تا بگویند زن با حفظ حجاب و حیا و عفت نمیتواند قلههای پیشرفت را طی کند و فقط باید کنج پستوی خانه مجبور به همسرداری و فرزند داری و خانه داری شود.
ایران اسلامی نشان داد که زن مسلمان محجبه میتواند علاوه بر شغل شریف خانه داری، همسرداری و فرزندداری، در صورت ضرورت دانشجو، استاد دانشگاه، فعال سیاسی، ورزشکار برتر و حتی نخبه علمی و دینی شود.
ایران اسلامی نشان داد که دیدگاه اسلام درباره زن یک دیدگاه چند وجهی است! از طرفی زن و مرد زوج آفریده شده اند و مکمل یکدیگرند و لازمه این تکامل و زوجیت، ازدواج و تشکیل خانواده است؛ از طرفی زن و مرد برای رسیدن به حیات طیبه که هدف اصلی آفرینش انسان است، با هم هیچ تفاوتی ندارند و برتری نسبت به هم ندارند؛ مساله بعدی اینکه از نظر جسمی تفاوتهای فردی بین زن و مرد وجود دارد؛ ولی از نظر فکری و روحی، نوآوری ها، اثرگذاری ها باز تفاوتی در استعدادها نیست؛ نکته بعدی اینکه نقش متفاوت زن و مرد در خانواده و در زندگی دلیل بر برتری یکی بر دیگری نیست ولی از نظر روابط معاشرتی طبیعتا به مقتضای نیاز هر جنس، محدودیتهایی برای هرکدام تعریف شده است که برای پاسخگویی به نیازهای روحی و عاطفی طرفین و سلامت اجتماع ضروری بوده اند ! و در نهایت مساله “ارزش مادری” در دیدگاه اسلام است، اینکه مادربودن افتخار است و قبول این مسئولیت ارزش و اهمیت فراوانی دارد! ( برگرفته از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار بانوان ۲۷/۹/۱۴۰۳ )
یادمان نرود فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی خود را با تبلیغات دروغین و هشتگهای فریبنده به نام دفاع از حقوق زنان عوض نکنیم و به پروژه های شکست خورده که نصیبی جز اسارتهای جنسی ندارد بهایی ندهیم! که بهشت را به بها میدهند نه به بهانه ! و مگر نه اینکه بهشت زیر پای مادران است ولی چگونه مادری؟!
صفورا ترقی
source