گزارش آنا از کنسرت ارکستر چکاوک؛

اجرای قطعات نوستالژیک با یک ارکستر اصیل ایرانی شایسته: موسیقی ما برای همه نسل‌ها شنیدنی است

کنسرت ارکستر چکاوک به رهبری رضا شایسته با اجرای قطعات نوستالژیک و شناخته شده ایرانی توانست اقبال مخاطبان را جلب کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کنسرت ارکستر چکاوک به رهبری رضا شایسته و با خوانندگی علیرضا پیکرزاده شب گذشته، سوم آذر ماه در تالار وحدت قطعات نوستالژیکی را به اجرا درآورد که اغلب آنها تا به حال مجوز اجرا در سالن‌های کنسرت و ازسوی ارکستر‌ها را نگرفته بود.

بسیاری از این قطعات توسط پیشکسوتان موسیقی ایرانی نواخته، تنظیم و سروده شده‌اند.

نخستین قطعه اجرا شده توسط این ارکستر قطعه «عاشق شدم من» به آهنگسازی انوشیران روحانی و ترانه سرایی مهدی سهیلی بود که مخاطبان را در سالن به وجد آورد.

قطعه دوم «من باهاتم» با آهنگسازی عماد رام در دستگاه آواز دشتی است که توسط ارکستر چکاوک اجرا شد.

اجرای قطعات نوستالژیک و پر مخاطب با یک ارکستر اصیل ایرانی/شایسته: موسیقی ما برای همه نسل ها قابل شنیدن است

قطعه سوم «گل گلخونه من» با آهنگسازی و تنظیم جهانبخش پازوکی و تنظیم منوچهر چشم آذر از جمله قطعات قدیمی و مورد پسند مردم از گذشته تاکنون بوده است و قطعه چهارم نیز «بی تو نمیخندم» ترانه‌ای است که از یک فیلم جاودانه شد و انوشیروان روحانی ملودی آن را براساس شعر محمدعلی شیرازی سروده است.

قطعه دیگر «ساقی دگر توبه شکست» از مشفق کاشانی است که ابراهیم سرخوش آن را در دستگاه شور آهنگسازی کرده و ایرج نیز آن را خوانده است. سپس قطعه «تنهاترین مرد» سروده هما میرافشار با آهنگسازی دکتر ناروند در دستگاه همایون اجرا شد.

در میانه اجرا‌ها یک قطعه بی کلام بدون خواننده نیز اجرا و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. سپس یکی دیگر از قطعات شناخته شده به نام «هوس» از هما میرافشار با آهنگساز و تنظیم انوشیروان روحانی اجرا شد.

اجرای قطعات نوستالژیک و پر مخاطب با یک ارکستر اصیل ایرانی/شایسته: موسیقی ما برای همه نسل ها قابل شنیدن است

در بخش پایانی این اجرا نیز قطعات «زندگی آی زندگی» ترانه سرا و آهنگساز جهانبخش پازوکی، «سرگذشت» اکبر گلپایگانی (گلپا)، «قسم به عشق» با آهنگسازی جمشید شیبانی، تنظیم کاظم رزازان و شعری از شهره نظر نیز اجرا شد.

سپس رضا شایسته پشت تریبون قرار گرفت و به همه مخاطبانش ابراز ارادت کرد و گفت: ما هنرمندان با تشویق‌های شما روی استیج زنده هستیم، ممنونم از همه حمایت‌ها و از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ نیز که اجازه دادند این قطعات مجوز اجرا بگیرد، تشکر می‌کنم. من با اجرای این کنسرت خواستم ثابت کنم که ارکستر اصیل ایرانی هم می‌تواند مردم را خوشحال کند، موسیقی ما گنجینه پر محتوایی است که باید برای همه نسل‌ها قابل شنیدن باشد.

شایسته میهمانانش را این گونه معرفی کرد: استاد داود گنجه‌ای از شما ممنونم که مرا حمایت کردید. معلم زندگی و موسیقی خودم و دخترم وارطان ساهاکیان، میلاد کیایی، بزرگ مرد تاریخ موسیقی فرزند زنده یاد همایون خرم، رضا خرم، اسماعیل محرابی هنرمند سینما، ناصر آقایی استاد تئاتر و موسیقی و در نهایت نیز از علیرضا مرعشی برای حمایت هایش ممنونم.

اجرای قطعات نوستالژیک و پر مخاطب با یک ارکستر اصیل ایرانی/شایسته: موسیقی ما برای همه نسل ها قابل شنیدن است

وی در پایان از امیرحسین طائی برای نوازندگی و تنظیم قطعات تشکر کرد.

شایسته در پایان به دلیل اقبال قطعه «گل گلخونه من» دو مرتبه نیز با ارکستر این قطعه را نواخت و پیکرزاده آن را خواند.

source

توسط spideh.ir