به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری ظهر امروز _جمعه بیست‌وهشتم دی_ در مراسم یادواره شهدای روستای مهدیرجه شهرستان بهشهر اظهار کرد: پیام و هدف محافل و مجالس یاد بود شهدا تنها دکلمه خوانی سرودخوانی، سخنرانی و اطعام نیست، بلکه انتظار شهدا این است که بعد از این یادواره‌ها بار دیگر تجدید پیمان کرده و در هر جایگاه و سمت که هستیم حافظ اهداف و ارزش‌ها و پاسدار خون شهدا باشیم.

وی با بیان اینکه همه ما باید در راستای اهداف شهدا که جان عزیز خود را فدا کردند آن‌گونه که شایسته است به وظایف خود در سنگرهای مختلف عمل کنیم تا مدیون خون شهدا نشویم، افزود: آنچه امروز نصیب ما شده است ثمره خون شهداست، فرقی ندارد قاضی یا کارمند، بازاری یا خانه‌دار باشیم؛ در هر سمت و جایگاهی باید در اجرای ارزش‌های اسلامی و تحقق اهداف شهدا قدم برداریم.

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به اینکت برای هر جامعه‌ای فراز و نشیب و پستی و بلندی وجود دارد، بیان کرد: خداوند متعال در هر مقطع زمانی در حوادثی که اتفاق می‌افتد ما را در معرض آزمایش قرار می‌دهد و ما همواره باید مانند دانش‌آموز یا دانشجویی که قبل از آزمون با مطالعه خودش را آماده می‌کند، برای آزمون‌های الهی خودمان را آماده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه آزمون‌های الهی اختصاص به فرد خاصی ندارد و خداوند متعال همه افراد از عالی‌ترین انسان‌ها تا همه کسانی که ادعایی در دینداری دارند را مورد آزمایش قرار می‌دهد، اظهار کرد: در این میدان تنها گروه و افرادی برنده‌اند و نمره قبولی می‌گیرند که با آمادگی قبلی شرکت و در مقابل آزمون الهی صبر می‌کنند و نافرمانی ندارند.

منتظری با بیان اینکه آنهایی که در آزمون‌های الهی درخشیدند و نمره قبولی گرفته‌اند در این محافل باید از خودمان بپرسیم آیا ما برای آزمون الهی آمادگی داریم، یادآور شد: ما وارث خون شهدا هستیم و هر آن‌چه امنیت، خوش‌نامی و سربلندی داریم از خون شهداست؛ باید کارگر و کارمند و هر شغلی که داریم عینک دیگری را از چشمان برداریم و به عمق وصیت‌نامه شهدا بنگریم و تفکر کنیم، زیرا شهدا راه چگونه زیستن، احیای دین خدا و چگونه مقابله با دشمنان را به ما آموختند.

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به اینکه از خودمان بپرسیم که تا چه اندازه پاسدار خون شهدا هستیم، افزود: شهدای پیر و جوانی که از دل این روستا برخاستند و در عملیات‌های مختلف شرکت کردند آیا آن‌گونه که باید و شاید برایشان تلاش کرده‌ایم؟

وی ادامه داد: تا به امروز باب شهادت بسته نشده است و در عرصه‌های مختلف چه در جنگ تحمیلی و چه در جبهه‌های مختلف علم و تحقیق باب شهادت باز است و هنوز هم جوانان عزیز سینه خود را سپر نگه داشته‌اند.

منتظری مطرح کرد: انتظار شهدا این است از این حسینیه و از این مراسم که خارج شدیم آقای قاضی در اجرای عدالت مراقب باشد، آقای بازاری در هنگام دادوستد مراقب باشد تا ربا و نزول و حرام خواری نکند؛ کشاورز، خانه‌دار و کارمند اگر همگی به عهد خود با شهدا پایبند باشیم وضع جامعه ما بهتر خواهد شد.

این مسئول با اشاره به اینکه ملت ایران همواره در همه عرصه‌ها حضور پرشور داشته، خاطرنشان کرد: جبهه کفر با همه توان و ابزارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای مقابله با ارزش‌های اسلامی به میدان آمده است؛ باید مراقب توطئه‌های دشمن و جنگ نرم‌افزاری و آنچه در فضای مجازی جوانان ما را هدف قرار داده باشیم.

وی تصریح کرد: این سنگر را رها نکنید، دشمن در استفاده از سلاح نرم دلبسته و امیدوار است و مراقب باشید عده‌ای از جوانان به مسئله بی‌حجابی که گه‌گاه شاهدیم توجه ندارند و نمی‌دانند چه دست‌هایی پشت پرده است.

منتظری با تاکید بر اینکه فضای مجازی مسیر به شدت حساس و خطرناکی است که در دسترس همگان است، اظهار کرد: سلاح آتشین دشمن در میدان‌های جنگ، کارساز است اما الگوهای کشنده نرم‌افزاری در فضای مجازی ما را هدف قرار داده است و باید مراقب بود.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه گوشه‌هایی از تلاش دشمن را در میدان جنگ صهیونیزم در غزه، سوریه و لبنان شاهد بودیم که هرچه در توان داشتند در همه عرصه‌ها با حمایت آمریکا و اروپا در این ۱۵ ماه به کار بردند و امروز با کمال شرمساری و افتضاح قرارداد آتش بس را امضا و پذیرفتند، گفت: جبهه مقاومت با ۵۰ هزار شهید اعم از زن و کودک شیرخوار مقاومت کردند، گرسنگی کشیدند، عزیز دادند اما عزت خود را حفظ کردند.

source

توسط spideh.ir