در مراسم پایانی نخستین جشنواره استانی شعر مقاومت با عنوان “حرف ایستادگی” و اختتامیه اولین جشنواره مداحی نغمه مقاومت نوجوانان، که به مناسبت حماسه اسلامی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ و یادبود شهدای جنگل در شهرستان آمل برگزار شد، محمد محمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، حضور یافت. این مراسم با حضور خانوادههای شهدا، ایثارگران و مدیران استانی و شهری همراه بود.
محمدی در سخنان خود، آمل را شهری با پیشینهای غنی از فرهیختگان، علما، مراجع و اندیشمندان دانست و اشاره کرد که این شهر نخستین مرکز حکومت علویان و اولین حکومت شیعه ۱۲ امامی مرعشیان بوده است. وی همچنین به حماسه مردمی و اسلامی ششم بهمن سال ۶۰ اشاره کرد که با تقدیم ۴۱ شهید در یک نیمروز، برگ زرینی از رشادت و دلیرمردی مردان و زنان این شهر به شمار میرود.
وی با تأکید بر اینکه حماسه ششم بهمن رویدادی بزرگ در تاریخ آمل است، اظهار داشت که این واقعه با وجود افتخارات ماندگار و طلاییاش، در فرهنگ ایران به اندازه کافی دیده نشده است. محمدی همچنین خواستار برگزاری برنامههای مرتبط با این حماسه در تمامی شهرهای مازندران شد و تأکید کرد که این رویداد تنها محدود به استان نیست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به وصیتنامه سیاسی الهی امام خمینی (ره)، که در آن بر ماندگاری ششم بهمن تأکید شده بود، یادآور شد که باید هر اقدامی برای ترویج و ماندگاری این حماسه انجام شود. وی همچنین به تأثیر هنر در ماندگاری وقایع تاریخی اشاره کرد و گفت: همانطور که سوره یوسف در قرآن کریم با تبدیل شدن به یک سریال هنری تأثیرگذارتر شد، حماسه مردم آمل نیز باید در قالب هنر به اشاعه برسد.
محمدی با اشاره به چاپ کتابها و ساخت فیلمها و مستندهای مرتبط با حماسه ششم بهمن، خواستار پیگیریهای بیشتر برای ماندگاری این رویداد شد و تأکید کرد که مسئولان باید دست به دست هم دهند تا این حماسه در سطح استان و فراتر از آن ماندگار شود. وی همچنین پیشنهاد کرد که با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش، این حماسه در کتابهای درسی گنجانده شود تا دانشآموزان از آن الگو بگیرند.
در پایان این مراسم، از برگزیدگان جشنواره شعر مقاومت و نوجوانان شاعر با اهدای تندیس و هدایا تقدیر به عمل آمد.