طرز تهیه خورش به

زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۱ ساعت

تعداد نفرات: ۴ نفر

 

مواد لازم:

گوشت: ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

میوه به: ۳۰۰ گرم

آلو خورشتی: ۱۰ تا ۱۲ عدد

شکر و آبلیموی تازه: هر کدام ۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری

لپه: دو سوم لیوان

زعفران دم‌کرده: یک سوم لیوان

روغن: به میزان لازم

دارچین، پودر سیر و نمک: به میزان لازم

زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری

 

مراحل پخت:

۱. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود.

۲. گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. پودر سیر، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به آن بیفزایید و مواد را تفت دهید.

۳. حدود یک لیتر آب به گوشت اضافه کنید تا بپزد. رب گوجه‌فرنگی را کمی در روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید.

۴. میوه به را به قطعات درشت خرد کنید و همراه با آلو بخارا و دارچین به خورش اضافه نمایید. پس از جا افتادن خورش، زعفران دم‌کرده را به آن بیفزایید و بعد از نیم ساعت خورش را از روی حرارت بردارید.

نکته: این خورش معمولاً با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه می‌شود، اما می‌توان از گوشت بوقلمون، مرغ یا حتی به صورت کاملاً گیاهی و بدون گوشت نیز آن را آماده کرد.

توسط spideh.ir