همشهری آنلاین – صدرا صالحی: پرورش در محیط خانواده که دغدغه آنها در روزهای انقلاب، پیروزی اسلام و سرلوحه رفتارشان، سخنان ناب رهبری بود، باعث شد تا «کبری مرادی زهرایی» هم پا به سنگر مبارزه بگذارد و با سری نترس همدوش مردان برای پیروزی انقلاب مبارزه و ایستادگی کند.
خواندنیهای بیشتر را اینجا دنبال کنید
کبری در بحبوحه انقلاب، دانشآموز کلاس هفتم بود، اما باورها و افکارش تحت تاثیر انقلابیون آن روزگار، از او مبارز انقلابی ساخت. کبری مرادی، خاطرات روزهای آتش و خون را مرور میکند و درباره آن روزها میگوید: «همه نسبت به عملکرد شاه منتقد بودند. آن زمان در همه تظاهراتهای مردمی شرکت میکردم. چندین بار به دلیل روسری و چادری که همیشه بر سر داشتم از کلاس اخراج شدم.»
زندگی در شرایط سخت و محدودیتهای آن دوره نه تنها او را از اهدافش دور نکرد، بلکه عطشش را برای آشنایی با مباحث دینی و حفظ آن بیشتر کرد: «همان روزها قرائت قرآن را با صوت و لحن کامل فراگرفتم و از دوره راهنمایی، تدریس قرآن به کودکان را در خانه و مسجد محل شروع کردم. پیروزی انقلاب اسلامی اعتقادات مذهبیام را عمیقتر کرد.»
او خواهر دو شهید دفاعمقدس است و بعد از پیروزی انقلاب هم دست از جهاد و مبارزه برنداشت و راهی جبهه حق علیه باطل شد. او در اینباره میگوید: «دورههای کمکهای اولیه و تیراندازی با اسلحه را در پایگاه بسیج گذراندم و با آغاز جنگ، یک ماه در دوره فشرده کمکهای اولیه در بیمارستان آموزشی شرکت کردم. با حضور ۴ماهه در بیمارستان شریعتی با فعالیت همه بخشهای بیمارستان آشنا شدم و بعد از شکلگیری ستاد رسیدگی به وضع مصدومان و مجروحان جنگ در وزارت بهداشت و درمان، نخستین بار همزمان با عملیات فتحالمبین در عید نوروز به اردوگاه ازنای الیگودرز در استان لرستان و پشت جبهه اعزام شدم تا فعالیتم را بهعنوان امدادگر در یک بیمارستان صحرایی شروع کنم.»
او در روزهای جنگ تحمیلی ۱۱ بار در مناطق عملیاتی مختلف جنوب و غرب، هر بار به مدت حداقل ۲۰ روز حضور داشت و حتی وقتی به تهران برمیگشت بیکار نمیماند و در بیمارستانهایی همچون لقمان حکیم و شماره۲ به فعالیتش ادامه میداد. مرادی بعد از گذشت این سالها هنوز هم مشغول جهاد و کمک به نیازمندان محلی است.
source