![سومین جشنواره بینالمللی شعر حضرت علیاکبر (ع) برگزیدگان خود را شناخت](/files/fa/news/1403/11/24/762810_638.jpg)
سومین جشنواره بینالمللی شعر و مدیحهسرایی حضرت علیاکبر (ع) با حضور شاعران داخلی و خارجی و تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از یزد، مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر (ع) با حضور مسیب داوری مشاور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، معاونان دانشگاه، استادان شعر و ادبیات و .. با اهدای لوح و تندیس به شاعران برگزیده در سالن آمفی تئاتر دکتر سلطانی دانشگاه آزاد اسلامی یزد، امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ به کار خود پایان داد.
در بخشی از این مراسم از شاعران برگزیده در بخشهای مختلف جشنواره تجلیل و در بخش آزاد، شاعرانی به عنوان برگزیده معرفی شدند: جعفر عباسی از بیرجند، عباس همتی و محسن کاویانی از قم، رضا علیاکبری از شیراز، مسعود یوسفپور از مشهد، مطهره عباسیان از اصفهان، علی برزگر خانقاه از میبد، زینب مهدیزاده از یزد، ساغر سلمانینژاد از تهران، ذریه طباطبایی از مهریز و فاطمه یزدانی از خاتم.
در بخش دانشجویی، دو شاعر برگزیده عبارت بودند از: قاسم بای از گلستان و رضا یزدانی از قم
در بخش اشعار ترکی: تبسم رضا زاده از ارومیه و امیر رسولی از زنجان
و در بخش بینالملل، شاعران زیر موفق به کسب رتبههای برتر شدند:
عاطفه سادات موسوی و زهرا رسولی از افغانستان، عینی رضوی از هند، سید احمد حسین از پاکستان، سید اسماعیل مشرف از عراق و عمادالکثیری
این مراسم با تجلیل از برگزیدگان، شعرخوانی برخی از شاعران حاضر و تقدیم لوح و تندیس جشنواره به کار خود پایان داد.
دهقانی اشکذری در این مراسم گفت: در راستای سلسله نشستهای کشوری در دهه امامت و ولایت، از میلاد حضرت علی (ع) تا میلاد امام زمان (عج)، جشنوارههایی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود. دانشگاه آزاد یزد میزبان جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر (ع) است. امسال بیش از ۷۰۰ اثر به این جشنواره ارسال و آثاری از ۵ کشور جهان به زبانهای عربی، ترکی و انگلیسی دریافت شد.
زکریا اخلاقی شاعر برگزیده کشوری هم در این همایش گفت: شاعران جوان ما در چند سال اخیر به برکت اهل بیت (ع) و تائیدات مقام معظم رهبری، شعرهای فاخری از شعر توحیدی تا نبوی و مهدوی سرودهاند.
وی افزود: به لحاظ محتوایی در اشعار باید اوج بیشتری بگیریم، شعرهایی که در این جشنوارهها سروده میشود به لحاظ عناصر شعری عالی است، زبان عاطفی بدیع و نوظهوری دارد ولی به لحاظ اندیشه یک مقدار ضعیف است که باید تلاش کرد تا محتوای بهتری داشته باشیم.
مسیب داوری مشاور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به برگزاری چهارمین دوره از جشنواره امامت و مهدویت در ۶۲ واحد دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این جشنوارهها به بررسی مفاهیم مهدویت پرداخته و تلاش دارد، آثار خود را با ضرورتهای زمان تطبیق دهد.
مشاور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره به ویژگیهای حضرت علی اکبر (ع)، او را نماد علم و تقوا دانست و تأکید کرد: جوانان باید از آموزههای ایشان الگو بگیرند تا بتواند شرایط رشد و پیشرفت خود را فراهم کنند.
وی ادامه داد: امروز ما در جنگ نرم هستیم و باید بتوانیم جوانان را در برابر شبهات و چالشهای فرهنگی محافظت کنیم، این جشنواره یک گام بزرگ در این راستا است.
source