به گزارش خبرآنلاین، از رسانه‌ها گرمای کم سابقه سبب تعطیلی یا کاهش ساعت کار در برخی استان‌ها شده است، در ادامه اسامی استان‌ها آمده است.

استان فارس:

به منظور صرفه جویی در مصرف برق و تامین برق صنایع، دستگاه‌های اداری فارس ، فردا چهارشنبه ۱۷ مرداد، تعطیل است.

این شیوه نامه شامل بانک‌ها، دستگاه‌های خدمات رسان و دادگستری نمی‌شود و این مراکز فردا باز هستند.

استان مرکزی:

استانداری مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ساعت پایان کار ادارات و بانک‌های این استان فردا (چهارشنبه) ۱۰ صبح و فعالیت در روز پنجشنبه ۱۸مردادماه جاری تعطیل شد.

استان یزد:

استانداری یزد طی اطلاعیه با توجه به افزایش نسبی دما، تابش اشعه فرابنفش و کاهش کیفیت هوا و به منظور حفظ سلامت شهروندان و توازن بخشی مصرف آب، فعالیت همه مراکز دولتی و بانک‌ها در شهرستان یزد، بافق، اردکان، میبد، اشکذر و زارچ (به غیر از مراکز خدمات امدادی و اورژانسی) در روز چهارشنبه ۱۶مرداد را تعطیل اعلام کرد.  

بر اساس این اطلاعیه فعالیت ادارات در سایر شهرستان ها روز چهارشنبه از ساعت ۶تا ۱۲ ظهر می باشد؛ مصوبه تعطیلی پنج شنبه ها تا نیمه شهریور پا برجاست.

 چه کنیم در گرما کمتر آسیب ببینیم

برای اینکه در فصل تابستان دمای بدن را خنک نگه دارید، لازم است این اقدامات را انجام دهید:

آب زیاد بنوشید

در روزهای گرم سال ضروری است که آب بیشتری بنوشید. دمنوش‌های گیاهی و دیگر نوشیدنی‌ها نیز می‌توانند به کاهش دمای بدن و هیدراتاسیون کمک کنند.

غذاهای غنی از پتاسیم مصرف کنید

پتاسیم عنصری است که دریافت آن برای حفظ تعادل آب و الکترولیت و همچنین تقویت عضلات و سیستم عصبی ضروری است. اگر در هوای گرم متوجه شدید که دست‌ها و پاهایتان متورم شده و انقباض‌های دردناک عضلانی را تجربه می‌کنید، ممکن است نشانه کمبود پتاسیم باشد. دریافت این ماده به واسطه مصرف گوجه فرنگی، سیب زمینی، هندوانه، زردآلو، چغندر، اسفناج و سیب زمینی میسر است.

مصرف غذاهای شور را به حداقل برسانید

خوردن غذاهای پر نمک، به ویژه در هوای گرم، می‌تواند منجر به احتباس آب، تورم و نفخ شود. بهتر است غذاهای خود را با نمک کمتری مصرف کنید.

میوه‌ها را دست‌کم نگیرید

میوه‌های تابستانی، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و فیبر غذایی هستند. میوه‌هایی چون خیار، توت فرنگی، انگور، هندوانه، طالبی و هلو گزینه‌هایی هستند که به شما کمک می‌کنند بدن خود را خنک نگه دارید.

مصرف کافئین را مدیریت کنید

کافئین ادرارآور است و همین خاصیت سبب از دست رفتن آب زیاد، کم‌آبی بدن و احساس تشنگی می‌شود. نوشیدنی‌های حاوی کافئین را نباید جزو مایعات دریافتی روزانه به شمار آورد.

۲۳۳۲۳۳

source

توسط spideh.ir