رشته‌های تحصیلی مهارتی اهرم توسعه برنامه‌های فرهنگی اجتماعی و اقتصادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: رشته‌های تحصیلی مهارتی به منزله اهرم توسعه در همه برنامه‌های توسعه فرهنگی اجتماعی و اقتصادی هستند.

سیدمسعود داودی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا از اضافه شدن دو رشته جدید در مقطع کاردانی پیوسته به رشته‌های این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، رشته‌های جدید کاردانی پیوسته «طراحی و ساخت طلا و جواهر» و «حسابداری» در واحد لنجان راه‌اندازی می‌شوند.

وی با بیان اینکه رشته‌های تحصیلی مهارتی به منزله اهرم توسعه در کلیه برنامه‌های توسعه فرهنگی اجتماعی و اقتصادی هستند، تصریح کرد: آموزش و تربیت مهارتی با کیفیت، کارا و اثربخش، یکی از گزینه‌های اصلی برای تربیت نیروی کار ماهر است که با توجه به شرایط آموزشی، فرهنگی و اجتماعی کشور، کسب شایستگی‌ها و ایجاد صلاحیت‌های نیروی کار برای ورود به مشاغل سطوح ابتدایی و میانی را امکان‌پذیر خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با اشاره به پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کاردانی پیوسته«طراحی و ساخت طلا و جواهر» و «حسابداری» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان افزود: اکنون در این واحد دانشگاهی ۵۲ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد وجود دارد.

داودی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله به دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است. هدف از تربیت دانشجویان رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر آموزش و تربیت نیرو‌های خلاق برای افزایش کیفیت ساخت و گسترش تولید بوده و صنعت طلا و جواهر در ایران به دلیل داشتن قدمت چند هزار ساله، به‌عنوان یکی از زمینه‌ها در جهت رشد اقتصادی کشور به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه طراحی طلا و جواهر، حرفه بسیار جذاب و دارای موقعیت اجتماعی بسیار خوبی است، عنوان کرد: دانشجویان این رشته با آموزش‌هایی که در دوران تحصیل خود می‌بیند، سعی می‌کنند با خلق طرح‌های جدید نیاز متقاضیان را رفع کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با اشاره به کاربرد رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر و وضعیت بازار کار آن تشریح کرد: دانش‌آموختگان این رشته با طراحی انواع زیورآلات و مصنوعات طلا و جواهر می‌توانند به فعالیت بپردازند. همچنین می‌توانند در شرکت‌های خصوصی طراحی زیورآلات و مصنوعات طلا و جواهر یا در کارگاه‌ها و تولیدی‌های طلا و جواهرات مشغول به کار شوند یا مدرس و کارشناس در آموزشگاه‌های مرتبط باشند.

داودی مطرح کرد: رشته حسابداری راهی برای کنترل سلامت مالی، ارزیابی دارایی‌های مالی، بدهی‌ها و همین‌طور جریان نقدی در کسب‌وکار‌ها است که داوطلبان هر سه گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک، تجربی و علوم انسانی می‌توانند این رشته را برای تحصیل در دانشگاه انتخاب کنند.

وی با اشاره به کاربرد رشته حسابداری و وضعیت بازار کار آن توضیح داد: فرصت‌های شغلی حسابدار خیلی گسترده است. دانش‌آموختگان رشته حسابداری می‌توانند در شغل‌های حسابدار، حسابرس، مدیر مالی، کارشناس امور مالیاتی، کارمند بانک، رئیس بانک، کارشناس پشتیبانی نرم‌افزار، تحلیل‌گر مالی (کارشناس بورس و سرمایه‌گذاری) استخدام شده و فعالیت داشته باشند. فارغ‌التحصیلان این دوره بعد از کسب تجربه کافی می‌توانند در سطوح گوناگون مدیریت مالی و حسابرسی انجام وظیفه کرده و در موقعیت‌های شغلی خوب با درآمد‌های بسیار بالا مشغول به کار شوند.

source

توسط spideh.ir