بیشترین کاهش حجم سد مربوط به «سد شمیل و نیان» در استان هرمزگان است که نسبت به سال گذشته ۷۳ درصد کاهش پیدا کرده است، سپس «سد استقلال» در هرمزگان با ۶۱ درصد کاهش، «سد وشمگیر، گلستان و بوستان» در استان گلستان با ۵۱ درصد کاهش و «سد زاینده رود» در استان اصفهان با ۵۰ درصد کاهش را ثبت کردند.
از سوی دیگر بیشترین افزایش حجم مربوط به «سد چاه نیمهها» در استان سیستان و بلوچستان است که نسبت به سال گذشته حجم آن ۵۱۱ درصد افزایش پیدا کرده است.
۱۳ سد دریاچه ارومیه اکنون ۵۳۹ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۳۳ درصد از حجم این سدهاست و نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد کاهش پیدا کرده است.
سدهای پنجگانه تهران اکنون ۲۸۲ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۱۵ درصد از حجم این سدهاست و نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد کاهش نشان میدهد.
در خوزستان که پرآبترین جلگه کشور است نیز «زنجیره کارون» بیش از ۷۳ هزار و ۶۲ میلیون متر مکعب، «سد دز» ۱۰۰۷ میلیون متر مکعب، «سد کرخه» بیش از ۱۴۴۹ میلیون متر مکعب، «سد جره» ۱۲۸ متر مکعب و «سد مارون» ۳۳۱ میلیون متر مکعب آب دارد که در این بین بیشترین افزایش حجم مربوط به «سد جره» است که نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش را ثبت کرده است.
حجم آب پشت سد زاینده رود به ۱۴۳ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۱۲ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش را ثبت کرده است.
source