به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی ملکشاهی امروز _دوشنبه سیزدهم اسفند_ در جمع خبرنگاران از اجرای طرح درجه‌بندی کارخانه‌های آرد استان خبر داد و اظهار کرد: به‌روزرسانی خطوط تولید و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، نقش مهمی در افزایش کیفیت آرد و نان و در نتیجه رضایتمندی مردم خواهد داشت.

وی با اشاره به ظرفیت تولید آرد در استان افزود: در حال حاضر، سالانه بیش از ۲۵۰ هزار تن آرد موردنیاز واحدهای خبازی و صنعتی، از طریق ۱۳ کارخانه فعال تأمین می‌شود.

مدیرکل غله و بازرگانی استان کرمانشاه تأکید کرد: بر اساس دستورالعمل‌های شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، تخصیص سهمیه گندم به کارخانه‌ها بر اساس نتایج درجه‌بندی انجام خواهد شد و کارخانه‌های درجه‌یک، سهم بیشتری از تولید آرد استان را دریافت خواهند کرد.

source

توسط spideh.ir